Po tym co przeczytałem, to może być dobry kandydat na burmistrza Nowogrodźca, młody mądry człowiek, a ponadto nie uwikłany w układy. Tylko czy mieszkańcy Gminy są gotowi na zmiany?
~Też Polak niezalogowany 24 października 2013r. o 9:07
Bracie Polaku też tak uważam że tego Relicha pora odsunąć od koryta.a co do przewodniczącego rady Tomczuka to kpina że taki klakier Burmistrza jeszcze ma posłuch w radzie jest to osoba która nie podejmie żadnej decyzji bez konsultacji z Relichem.Popieram kandydaturę na Burmistrza Pana Czurejno
~Obywatel niezalogowany 24 października 2013r. o 10:36
Takich nam trzeba, bez układów, nie boi się przeciwstawić machinie administracyjnej. Koniecznie trzeba chłopakowi pomóc bo go zgnoją. Też jestem za tym żeby spróbował startować na burmistrza a ostatecznie radny.
~Realista niezalogowany 24 października 2013r. o 11:01
Ha ha, dalej wierzycie w bajki? Myślicie że po wyborach bedzie lepiej? Dobre ... ile to już razy wam ktoś, coś obiecał przed wyborami?
Co z tego zostało spełnione? Większość jest dobra w obietnicach i tylko w tym, nieważne z jakiej partii się wywodzi, zrozumcie czemu ktoś idzie "rządzić", myślicie że dla obywateli? Czy może aby zapewnić należyty byt swojej rodzinie ?
~Obywatelska Rada Miasta napisał(a): Pan Mariusz , dobry kandydat na przyszłego radnego .
(...)Zmoderowano 23.10.2013 godz.22:18 - powód: spam (moderator)
Lepiej aby ORMo nie namaszczała dobrych kandydatów, bo tylko robi niedźwiedzią przysługę. Ponadto w czyim imieniu się ORMo wypowiada? :D
Dobry kandydat? Bo robi pod górkę w sprawie śmieci? Ja to zawsze myślałem że na stanowisko Prezydenta miasta powinno się wybierać dobrego prawnika, ekonomistę, itp
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.