~Obywatel niezalogowany 24 października 2013r. o 13:01
Takich nam trzeba, bez układów, nie boi się przeciwstawić machinie administracyjnej. Koniecznie trzeba chłopakowi pomóc bo go zgnoją. Też jestem za tym żeby spróbował startować na burmistrza a ostatecznie radny.
~koniec z układami niezalogowany 24 października 2013r. o 21:27
Pan Czurejno to uczciwy i mądry gościu, Relich będzie próbował go zniszczyć jeszcze przed wyborami u mnie będzie miał 5 głosów w wyborach na Burmistrza.
Tak,tak nowy Burmistrz (czy kogo tam macie) was uratuje, uzdrowi miasto, cieszy mnie wasz optymizm przed każdymi wyborami.
Powiedzcie mi a radnych to tam macie u siebie? Chyba tak, kto ich wybierał (pytanie retoryczne)? Czemu na nich nie naciskacie? Jak jest wam tak źle.
#Anonim11226 nieaktywny 25 października 2013r. o 11:10
polak napisał(a): Po tym co przeczytałem, to może być dobry kandydat na burmistrza Nowogrodźca, młody mądry człowiek, a ponadto nie uwikłany w układy. Tylko czy mieszkańcy Gminy są gotowi na zmiany?
Jazonie, czytasz ten temat ?
Pan Mariusz pasuje na Twojego "trybuna ludowego" jak ulał :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.