Aukcje charytatywne na rzecz Agnieszki - http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=34682940 .
Do wylicytowania m. in. ceramika bolesławiecka, rękodzieło, książki i fantastyczne kalendarze wydane przez Gminę Miejską Bolesławiec z fotografiami Bolesławca wykonanymi przez mieszkańców i nagrodzonych w konkursie "Cztery pory roku w Bolesławcu" zorganizowanym przez urząd Miasta Bolesławiec i Stowarzyszenie Camera.
Zapraszam do licytacji i przekazywania przedmiotów na aukcje.
Witam,
jeżeli chodzi o kalendarze to Pani, która je przekazała jest z Bolesławca i ich wysyłką zajmie się osobiście plus, oczywiście, możliwy odbiór osobisty. Jeżeli zaś chodzi o pozostałe rzeczy, generalnie te, które mam u siebie (pod Wrocławiem) to owszem, jest możliwy odbiór osobisty ale problem w tym, że ja w Bolesławcu jestem średnio raz w miesiącu i nie wiem czy wówczas wysyłka nie byłaby wygodniejsza, szybsza. Generalnie najbliższy planowany przyjazd do Bolesławca planuję na przełom stycznia i lutego.
W niektórych parafiach były zbierane pieniążki dla Agnieszki. Ktoś z danej parafii musi się tym zająć, czyli pójść do księdza i powiedzieć o zbiórce na ten cel. Na mszach ksiądz ogłosi w którą niedzielę odbędzie się zbiórka. W mojej parafii przyczynilam się do zbiórki, zebrano nie złą kwotę.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.