alter napisał(a):szaryman napisał(a): Mam prośbę do Stowarzyszenia Rodzina Polska.
Proszę mi podpowiedzieć, które informacje w poniższym tekście mijają się z prawdą ?
Z całym szacunkiem szarymen, może jesteś znakomitym fotografem, ale jakoś nie znasz pewnej umownej zasady! Otóż, kiedy ktoś publikuje takie kalendarium faktów, z takim ładunkiem krytyki, jak ty?! Powinieneś podać źródło tych informacji! :)
szaryman napisał(a):
Mówi sie, że magnat medialny Ojciec Rydzyk stał się nietykalnym i najbardziej wpływowym fundamentalistą religijnym w Europie. "
gover napisał(a): Przeciez podal: "Mowi sie".
skorn napisał(a): Antyklerykałom dużo nie trzeba.
ojciec napisał(a): Summa summarum: oszust i kombinator...
gover napisał(a): Przeciez podal: "Mowi sie".
~ napisał(a):
Mówi się też , że człowiek to istota myśląca
alter napisał(a):~ napisał(a):
Człowiek to z pewnością istota myśląca, co wcale nie oznacza, że wszyscy ludzie muszą myśleć tak samo, jak ty :P
gover napisał(a):alter napisał(a):~ napisał(a):
Człowiek to z pewnością istota myśląca, co wcale nie oznacza, że wszyscy ludzie muszą myśleć tak samo, jak ty :P
http://ivowidlak.wordpress.com/2011/01/17/jak-ojciec-dyrektor-rydzyk-nakradl-pieniedzy/
Nie meczcie artysty fotografa. Wyzej podane zrodlo jego informacji. Kopiuj i wklej.
szaryman napisał(a): A Wasza rozgłośnia ma tyle samo wspólnego z katolicyzmem, co katolicyzm z fanatyzmem i fundamentalizmem.
Czyli - Nic !
szaryman napisał(a): Niektórych zabolało !
Tak mi nie przykro !
Wrzeszcząc, podskakując i strasząc staracie się sprawić wrażenie, że jest Was mnóstwo.
To fałsz.
Jest Was mało, maleńko, natomiast jesteście sprytnie porozstawiani.
A Wasza rozgłośnia ma tyle samo wspólnego z katolicyzmem, co katolicyzm z fanatyzmem i fundamentalizmem.
Czyli - Nic !