Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych
~ niezalogowany
2 marca 2014r. o 19:47
~~007 napisał(a): ...ilu zginęło z rąk żołnierzy wyklętych sowieckich żołnierzy i oficerów?, ile było akcji na konwoje wojsk radzieckich, ile było wykonanych wyroków na szczególnie uciążliwych funkcjonariuszy radzieckich.

za mało
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 marca 2014r. o 20:00
fobiak napisał(a):
...
Nienawidzą naszego węgla.
Nienawidzą naszych cegieł i przędzy.
Nienawidzą tego,co już jest
Nienawidzą wszystkiego,co będzie.
Naszych okien i kwiatów w oknach
Naszych lasów i ciszy leśnej
Nawet wiosny,bo to nasza wiosna
Nawet szkoły z wesołymi dziećmi
Rozpruli atom jak pancerną kasę
lecz nic prócz strachu nie znalezli w kasie ...

..., Fobiak, proszę Cię jeszcze raz, pisz po polsku. Też jestem komunistą , uważam , że Kingsize należy się każdej jednostce Stwórcy , łącznie z tą małą etiopską dziewczynką :
[img=1393786711_qyna57q.jpg]

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
9176
kc
2 marca 2014r. o 20:13
Panna, sam masz dzieci, gdyby Twoje dzieciątko leżało wycieńczone z głodu, a nad nim czyhający sęp, też wkleiłbyś to zdjęcie tu na forum pod swoim wpisem. Po co powielasz zdjęcie tej hieny (inaczej tego człowieka nazwać nie można) ? Czy to Cię bawi ?
4335
2 marca 2014r. o 20:21
Martwi mnie brak empatii u fotografa. Gdybym ja zrobił te zdjęcie , z sępa zostały by tylko pióra. Kace, nie o tym mówimy :) Jeśli coś do mnie masz, na priva plis :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
9176
kc
2 marca 2014r. o 20:27
Co mam mieć, Panna do Ciebie, widzę zdjęcie wycieńczonego, umierającego dziecka, które sobie wklejasz radośnie pod swoim komentarzem, który zresztą nie ma nic wspólnego z tematem i co mam o tym myśleć. Gdzie jakaś przyzwoitość, szacunek do tego dziecka ?
~niom niezalogowany
2 marca 2014r. o 20:29
Ty panna, skoro jesteś komunistą, to jesteś ciałem obcym, i od Kocham Bolec.Info się od tego co polskie, niech fobiak pisze sobie jak chce

Zastosowana autokorekta

~mir.ko niezalogowany
2 marca 2014r. o 20:32
tu jest jego problem, rozwiązanie sytuacji widzi w zabiciu sępa , który ma takie samo prawo do życia. normalnie dzieciak podskoczy z radości
4335
2 marca 2014r. o 20:48
kc napisał(a): ... szacunek do tego dziecka ?

To może wiersz Tuwima :

http://poema.pl/publikacja/2614-do-prostego-czlowieka

Mój były przyjaciel, nie cierpię gościa , aczkolwiek kocham prawdę, mawiał tak : na wszystkich frontach tego nieszczęśliwego Świata , dzielnie walczyli królowie , a umierali chłopi , po których Piękne Kobiety płakały. Chwała Wam prości , wyklęci żołnierze.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu