Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych
10897
#Anonim10897 nieaktywny
2 marca 2014r. o 21:15
Witaj Pannozdzieckiem :] wiersz doskonały na ten czas. !! Sytuacja jak w sam raz - Ukraina ?? zawsze w d--ę dostaje "żołnierzyk". Na rozkaz musi iść , odwrotu nie ma ;( Pozdrawiam , zyczę spokojnej nocy :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9176
kc
2 marca 2014r. o 21:29
Pannazdzieckiem napisał(a):
kc napisał(a): ... szacunek do tego dziecka ?

To może wiersz Tuwima

Człowiek, który robił to zdjęcie czekał 20 minut, aż ten sęp zaatakuje to dziecko, żeby mieć "fajną fotkę", ponieważ sęp nie zaatakował zrobił taką fotkę jaką wkleiłeś, odgonił sępa i dziecko miał gdzieś. Za fotkę dostał sporo kasy. Teraz Ty wklejasz sobie tę fotkę w temacie o żołnierzach wyklętych i na pytanie dlaczego, wklejasz mi wiersz Tuwima. Też to dziecko i jego tragedię masz gdzieś. Nie musisz mi odpisywać, proszę Cię tylko o chwilę refleksji. Czy gdyby to Twoje dziecko tam leżało też byś sobie je tak po prostu wkleił na forum okraszając jakimś tekstem?
2161
#fobiak nieaktywny
2 marca 2014r. o 21:49
kc, chcesz ta fotke zrozumiec to spojrz na nia okiem symbolisty i wyobraz sobie , ze ta dziewczynka przedstawia zwyklego polaka, reszte sobie sam zinterpretuj
na fotke mozna spojrzec rownie okiem wyzyskiwanego, niewolnika, bezradnego, skazanego na zaglade czy okiem sytuacji
oficjalnie fotka przedstawia skutki imperializmu w afryce: skutki polityki concernow, zwiazanych z konkurencja i niskimi cenami konsumpcji - u nas i tania eksploatacja zasobow w afryce.
5134
#TOjsienka nieaktywny
2 marca 2014r. o 21:52
~kobiecinka napisał(a):
Tu się zgodzę ze skornem, dziewczyna niedługo wyjdzie z mojej lodówki.
Zna się na wszystkim, zawsze ma coś do powiedzenia. Cud, miód i orzeszki.

:]

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
9176
kc
2 marca 2014r. o 21:59
fobiak napisał(a): kc, chcesz ta fotke zrozumiec

Ja nie chcę tej fotki oglądać fobiak, rozumiesz? Czy rozumiesz, że na niej jest dramat dziecka, człowieka ! Wklej tu swoje zdjęcie. Omówimy Twój wygląd i wtedy możemy rozmawiać o symbolice.
5134
#TOjsienka nieaktywny
2 marca 2014r. o 22:14
~~007 napisał(a): Miałem już nie zabierać głosu.

Na tym poprzestań na ten temat.Bądź mądrzejsza/y.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
2161
#fobiak nieaktywny
2 marca 2014r. o 22:20
ale gdyby nie podobne fotki, to moglo by sie wydac, ze problem wykletych jest najwazniejszy w polsce i na swiecie, wiesz ile panstwo wydaje na beznajdziejne pomniki i uroczystosci dla bandytow, gdyby te fundusze przeznaczyli na ratowanie dzieci znajdujace sie w podobnej sytuacji jak ta z fotki to juz bym usunal z podpisu moje przyznianie. przed kim chcesz ukryc ta fotke? moja fotka z ta wklejona nie ma nic wspolnego, ja waze 117 kg i wtedy byloby nie na miejscu, bez smaku. w takiej formie jaka ok. ... a co niech widza
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 marca 2014r. o 22:25
Drodzy dyskutanci :* Trzymaj fason fobiczny Kolego :) pisz po polsku ... ą, ę i takie tam :D

Droga Wędrowczynio Kc :* to jest rzeczywistość w której żyjesz , nie możesz być szczęśliwa w oderwaniu od innych. Dobrej nocy Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza