Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~majętny Stef niezalogowany
14 września 2014r. o 19:56
alter napisał(a):
Dokładnie tak! Więc pohamuj swoje zapędy, oraz propagowanie wrogiej prorosyjskiej propagandy, fałszywej interpretacji faktów historycznych :)

A gdzie ja propagandę sieję? To chyba w dalszym ciągu twoje subiektywne odczucia.
Każdą propagandę staram się rozbierać na czynniki pierwsze a ty walisz linkami i ogólnikami.

A tak poza tym komu jest ta moja propaganda wroga? Chyba tym co nie chcą zbytnio mózgownicy angażować ;)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
10114
#alter nieaktywny
14 września 2014r. o 19:59
~majętny Stef napisał(a):
A tak poza tym komu jest ta moja propaganda wroga? Chyba tym co nie chcą zbytnio mózgownicy angażować ;)

To też twoja skromna subiektywna ocena? :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2900
#falco nieaktywny
14 września 2014r. o 20:00
zaraz zagrozi Ci Stefanie pozwaniem do sądu za ''propagowanie'' czegoś co nie jest po linii ''...skiego fanatyka''

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
14 września 2014r. o 20:13

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/11-dowodow-na-to-ze-wladimir-putin-przegral-wszystko/hlvmtt[img=1410718385_m3uhdfb.jpg]

~majętny Stef niezalogowany
14 września 2014r. o 20:15
alter napisał(a):
To też twoja skromna subiektywna ocena? :)

Każda propaganda nie jest wroga jeżeli mózgownicę się angażuje do jej analizy.
Jeżeli twierdzisz że moja propaganda jest zła to i twierdzisz ,że na Bolcu grasuje ciemnota co linkiem do TVN24 się zadowoli i smutnym zdjęciem.

Ja wcale do ciebie nie piszę, raczej dla tych którzy nie mają zdania na temat tego konfliktu.

Zresztą chyba zauważyłeś że reszta tutaj piszących ma inne zdanie od ciebie, ale żaden nie operuje prostą "prawdą" tak jak ty?
10114
#alter nieaktywny
14 września 2014r. o 20:19
~majętny Stef napisał(a):
Zresztą chyba zauważyłeś że reszta tutaj piszących ma inne zdanie od ciebie, ale żaden nie operuje prostą "prawdą" tak jak ty?

Reszta? Jaka reszta? A myślałem, że to ty operujesz "najprostszą prawdą"? Subiektywność twoich ocen graniczy z fobiami fobicznego :)

2161
#fobiak nieaktywny
14 września 2014r. o 20:32
alter napisał(a):

Reszta? Jaka reszta? A myślałem, że to ty operujesz "najprostszą prawdą"? Subiektywność twoich ocen graniczy z fobiami fobicznego :)

pomijajc ciebie i marionetki ue w rzadzie, wczesniej czy pozniej bedziesz sie musial z tym pogodzic, ze swoja propaganda probanderowska wsrod polakow sie nie przebijesz. sa tacy, ktorzy czytaja cale biblioteki ale i tak nie sa w stanie zmadrzec, posluguja sie przewaznie madroscia innych, ty jestes jeszcze na takim etapie, ze nie jestes w stanie odroznic glupoty od madrosci, dlatego obklejasz potal roznym badziewiem liczac na to, ze jakies kiedys odpali.
~krzyk słabeusza niezalogowany
14 września 2014r. o 20:41
Jeśli chcecie wiedzieć gdzie jest prawda , musicie wiedzieć , czym jest pieniądz. Alterowicz tego nie rozumie , ponieważ ma 1000 książek wielokrotnie przeczytanych ( jak chcesz , to dorzucę Ci jeszcze kilka harlekinów :D Właśnie się zastanawiam ... spalić , czy oddać za darmo ... spadek po ŚP. szacownej małżonce )