~mir.ko napisał(a):
sprawa jest ciekawa, jeśli ktoś ma konkretne przesłanki o kłamstwach historycznych to z chęcią sie z tym zapoznam. tylko prośba, nie rzucajmy w siebie błotem, nikt nikogo na siłe nie bedzie przekonywac, kazdy ostatecznie uwierzy w co mu rozum podsunie
Zastosowana autokorekta
fobiak napisał(a):~mir.ko napisał(a):
sprawa jest ciekawa, jeśli ktoś ma konkretne przesłanki o kłamstwach historycznych to z chęcią sie z tym zapoznam. tylko prośba, nie rzucajmy w siebie błotem, nikt nikogo na siłe nie bedzie przekonywac, kazdy ostatecznie uwierzy w co mu rozum podsunie
a kto tu klamie jak nie ty, przeciez to ty wypisujesz tu memorialy
ja chce wiedziec tylko czy to co tu smarujesz jest prawdziwe. znam ten material a sam autor o mnie sie tak (nie lubie sie chwalic i nie wklejam calosci) wyrazil: "boberki
cemoi07 Wysłane: 05.07.2012 14:02
cemoi07
Panie fobiak, Pan lubi mnie pod...ić, ja lubię Pana pod...ić - i niech tak bedzie, ale trzymajmy poziom, ja nie piszę aby dzielić sie swoją wiedzą czy niewiedzą, piszę, bo mam wyższy cel - chcę sprowadzać kołtunerie i ignorancję tych, którzy wierzą swoim bajkowym zwierciadełkom, a szczególnie parweniuszom na magistrackich czy innych samorządowych stołkach, w...iają mnie też takie sekciarskie "prawdziwie polskie fujara e", próbujące wzorem awangardy z poprzedniej epoki, modelować świat - mój świat do fujara a pana, a ja chcę abyśmy wszyscy mogli żyć, pieprzyć się i skrobać po swojemu - żeby żaden fujara nie kazał mi w południe rozkładać dywanika w stronę Mekki, ani odmawiać Anioł Pański na komendę.
Panie fobiak, Pan bije na głowę wiedza tego niedouczonego katolickiego hunwejbina..."
wcale sie nie przejmuje tym jak jestem tutaj nazywany ale z gloopkami jest mi latwiej dyskutowc, gloopka poznac po tym, ze nie ma swojego zdania, kopiuje i kradnie cudze prace autorskie i nimi wymachuje udawdniajac, ze sobie macha prawda najszczersza.
~mir.ko napisał(a): moze mi ktos przetlumaczyc ten tekst na polski ? nic nie zrozumialem, to jakis pozny germanski z akcentem polskim.
a na czym mam sie bazowac ? jesli to cemoi to mu ufam. sprawdziles relacje swiadkow ze je podwazasz?
fobiak napisał(a):
a kto tu klamie jak nie ty, przeciez to ty wypisujesz tu memorialy
fobiak napisał(a): alterku, szkoda mi literek na bucow