Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

2900
#falco nieaktywny
9 grudnia 2014r. o 8:12
była już jedna której żadna inna nie przebije :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~bardzo chamski niezalogowany
9 grudnia 2014r. o 8:30
No proszę Cię Papugo :) Chodzi o rewolucję w sposobie myślenia. Obaj przecież jesteśmy zgodni , co do tego , że nikt nam nie będzie mówił jak myśleć trzeba. Nie ma takich " autorytetów " :D
Marzy mi się taki stan , gdy Wszyscy będą tak mieli :D Oczywiście zaraz odezwą się klakierzy pokroju Alterowicza i będą coś ględzić o chaosie społecznym , ale w coś trzeba wierzyć i do czegoś dążyć ... albo i nie :D

Wolność kocham i rozumiem ,
Wolności oddać nie umiem ... la, la ,la :D

Miłego :)
2161
#fobiak nieaktywny
9 grudnia 2014r. o 8:55
rewolucje to przeszlosc. obalenie systemow odbywa sie ingerencja i interwncja z zewnatrz, oslabia sie prawomocna wladze i wspiera na szybko stworzona prowizoryczna opozycje.
~v... niezalogowany
9 grudnia 2014r. o 10:28
falco napisał(a): a mnie ''ałra'' sper...zepsuła plan na dzisiejszy dzień ;)
ale w tym kraju ''pogoda jest tylko dla bogaczy'' :D

A niech to ... :P Tą "ałre" rozumiem :D Ale tą "sper..." ? odczytałem jako spermę ... :D Ot głodnemu chleb na myśli ... :P
2161
#fobiak nieaktywny
9 grudnia 2014r. o 10:40
~jeszcze bardziej chamski napisał(a):

Fobiczny :), prawdziwa rewolucja dopiero będzie. Ludzie tylko muszą zrozumieć sens życia ;)

nie bedzie zadnej rewolucji bo my zachodowi nie przeszkadzamy, jestesmy po przepierce i nie mamy nic swojego, nawet rzadu nie mamy, to co ty chcesz obalac. chcesz koncernom odbierac majatek? mysle, ze nie masz wielkich szans bo rzuca na ciebie dwa plutony policji z francji lub niemiec i tak cie spaluja, ze odechce ci sie myslec.
2900
#falco nieaktywny
9 grudnia 2014r. o 10:49
''głodnemu ''? a gdzież tam ;)
nie we wszystkim ten kraj jakoweś ''posty'' nakazuje ;) chociaż kto wie ?

może i te ''rejony'' niedługo obejmie jakaś ''klauzula'' ;)

Dopisane 09.12.2014r. o godz. 10:46:

aha...''sper....'' tzn. ''sperdzieliła'' :)
tego słowa nawet ''techniczny'' jeszcze nie ma w ''bazie danych''
chyba...

Dopisane 09.12.2014r. o godz. 10:47:

jak widać -nie ma :D

Dopisane 09.12.2014r. o godz. 10:49:

Paweł
jak trzymam gwozdzia w prawej ręce a jego 'łepek'' jest skierowany w prawo to znaczy że gwózdz jest od lewej ściany?...pytam bo nie mogę tego rozgryzś :|

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
9 grudnia 2014r. o 17:02
Najwyraźniej jasne jest i oczywiste, że moi przedmówcy są bardzo bliskimi sobie kolegami, wzajemnie darzą się uczuciem ciepłym podlewanym piwkiem i "drinusiem", zawsze kulturalni, pełni swoistego uroku i elegancji ;) JA natomiast nie jestem ich kolegą, z czego jestem bardzo szczęśliwy co im jakoś trudno w to uwierzyć. Nie będąc więc ich kolegą wnoszę do dyskusji wartość nie do przecenienia, inną wirtualną twarz, inną estetykę, z którą ONI nie potrafią się pogodzić, biedni, zdesperowani i bezradni moi adwersarze. Żal mi was. TAkie jest w was nagromadzenie wiedzy, że musicie usta otwierać, nawet kiedy nie potraficie się wysłowić, desperacja ich jest ogromna, oni nawet potrafią się przy drzwiach biblioteki pojawić, a jak już połkną tę wiedzę jak lody waniliowe, to na jednym oddechu są gotowi wszystko wyartykułować, bo jak zaczerpną oddechu to mogą się pogubić :) Inteligęci! Dla nich Chłopy to Dziady, a Krzyżacy to tylko nie pisane wierszem. Jedyna wartościowa książka dla nich to "Zlew Krwi" ;) Jedyne merytoryczne dyskusje mogą prowadzić o betoniarze, chlebku z szyneczką i pełnym kałdunie, czy gwoździu i łebku prawym, czy też srebrnym telewizorze, nie wspomnę o chorym parciu na piwko w przeróżnych miejscach, nie wykluczając ołtarza... :) Oni doskonale wiedzą co to jest "elementarna sprawiedliwość, szkoda tracić czasu aby im to tłumaczyć. Współczucie dla nich Kulturalnych, tych co sławią bolec.info na wszystkie strony świata! :)

Fakty przemawiają!

Sytuacja w Rosji zaczyna być podbramkowa. Ryzyko bankructwa rośnie! Czysta ekonomia!

http://www.biztok.pl/gospodarka/sytuacja-w-rosji-zaczyna-byc-podbramkowa-ryzyko-bankructwa-rosnie_a19210

[img=1418140938_vnxvzxo.jpg]

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
10114
#alter nieaktywny
9 grudnia 2014r. o 18:59
Świeżutki NIUS :)

Litwa: Siły zbrojne w stanie podwyższonej gotowości. Chodzi o Rosję

" obserwujemy zwiększoną aktywność sił zbrojnych Federacji Rosyjskiej w obwodzie kaliningradzkim, a także w zachodniej części Federacji Rosyjskiej. W związku z tym zapadła decyzja o podwyższeniu gotowości bojowej w naszych jednostkach wojskowych“

http://fakty.interia.pl/swiat/news-litwa-sily-zbrojne-w-stanie-podwyzszonej-gotowosci-chodzi-o-,nId,1571784#iwa_item=2&iwa_img=0&iwa_hash=73216&iwa_block=facts_news_small

Dopisane 09.12.2014r. o godz. 18:18:

To wprawdzie całkowicie słuszne, że wojny w Europie być nie może, ale ta wojna już istnieje od dawna. Wiosną rosyjski prezydent Putin zagarnął środkami militarnymi Krym i przyłączył go do Federacji Rosyjskiej. Do otwartej wojny rosyjsko-ukraińskiej nie doszło tylko dlatego, że zaskoczony Kijów nie zdecydował się na wojskową obronę półwyspu. Inaczej na wschodzie Ukrainy - tam toczy się otwarta wojna pochłaniająca tysiące ofiar i powodująca ogromne spustoszenia. A bez dostaw w ludziach i sprzęcie z Rosji ta wojna byłaby nie do pomyślenia.

:)

Dopisane 09.12.2014r. o godz. 18:59:

falco napisał(a):
''przetrzepię ci rajtuzy'' jeśli tego chcesz ... ;)

Wytłumacz wszystkim na forum, co oznacza ta kolejna GROŹBA? Ponieważ trudno zrozumieć slangi na twoim poziomie :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza