Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jaki sklep potrzebny w Bolesławcu?

12098
#kasiaczlk1 nieaktywny
11 kwietnia 2014r. o 11:00
"Tania ksiazka" mysle ze dla tych co lubia miec wlasne ksiazki fajnie by bylo moc je kupic duzo taniej niz w zwyklej ksiegarni :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Żelka niezalogowany
11 kwietnia 2014r. o 11:30
~mieszkaniec napisał(a):
A mi brakuje sklepu CASTORAMA

zgadzam się w 100% mnie też tego sklepu brakuje. Nie każdy ma własny transport (a gdyby castorama była w B-cu) dowożą do 30 km :D (o ile dobrze pamiętam)
~ niezalogowany
11 kwietnia 2014r. o 11:41
Pijok. napisał(a): Specjalistyczny sklep z piwem,bo ten na Kutuzowa zamykają.

na chlopski rozum skoro go zamykaja (a ma niezla lokalizacje) to nie jest potrzebny mieszkancom. inaczej by tam kupowali i to by byl dobry biznes
~ niezalogowany
11 kwietnia 2014r. o 12:18
kasiaczlk1 napisał(a): "Tania ksiazka" mysle ze dla tych co lubia miec wlasne ksiazki fajnie by bylo moc je kupic duzo taniej niz w zwyklej ksiegarni :)

pod koneic roku w boleslawcu otworzy sie "matras" to bedzie troche taniej :)
~~666 niezalogowany
11 kwietnia 2014r. o 12:39
Mógłby się pojawić jakiś sklep ze sprzętem fotograficznym Nikona, Canona, Sony, Pentaxa itp.
~BRUTUS/ niezalogowany
11 kwietnia 2014r. o 13:05
Sklep z tanim alkoholem.pifo (polski bizon)1,50zł,a pifo(łiskie)1,65zł.
~hehe niezalogowany
11 kwietnia 2014r. o 13:05
Ja to bym chciał żeby postawili galerię, taką z alejkami i pasażem, takie CITY CENTER, fajnie by było :P
~Ninfoman niezalogowany
11 kwietnia 2014r. o 16:00
Bolesławcu zdecydowanie brakuje solidnego sklepu typu "SEX SHOP" czyli delikatnie mówiąc z gadżetami erotycznymi. Na obecną chwile aby zaopatrzyć się w zabawki erotyczne, ja i moja partnerka musimy robić zakupy za pośrednictwem sklepów internetowych.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza