Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jaki sklep potrzebny w Bolesławcu?

~pati niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 16:45
empik, h&m :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3540
#Wizard nieaktywny
10 kwietnia 2014r. o 17:25
Sklepów już wystarczy . Jak jakiegoś brakuje to znaczy że jest "niszowy". Jak masz kasę otwórz krematorium . Trumny drogie , działki na cmentarzu też , a potencjalnych klientów ............... idź pod kościół w niedzielę zobaczysz ilu :P

Możesz otworzyć świetlicę (coś w rodzaju klubu ) dla młodzieży dojeżdżającej i postarać się o dotację z urzędu . Wynajmujesz lokal , kupujesz jakieś komputery , ps3 ,x-box, książki tv, stoły krzesła itp . Młodzież szuka miejsc gdzie można posiedzieć , odrobić lekcje (nieliczni), pogadać , pobawić się (dlatego ciągle siedzą BCC). Jeżeli przebrniesz przez trybiki machiny urzędniczej to sukces murowany. Najlepiej obok placu auto linii.

Dopisane 10.04.2014r. o godz. 17:25:

Jeżeli się zdecydujesz na te pomysły i wypalą , oczekuję w pierwszym przypadku darmowej kremacji :P , a w drugim ( ponieważ chodzi o kulturę przez duże K ) O,7 Maximusa :D
~ niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 17:37
brakuje klubów dla singli i singielek
~ niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 17:52
brakuje Deichman-a i brakuje KFC lub MC Donalds, ale jakiś nieduży, może taki mały w galerii :> Większośc i tak jeździ do szczytnicy albo do wilczego lasu.
~mieszkaniec niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 18:04

A mi brakuje sklepu CASTORAMA
~ niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 18:37
~Zdemotywowany napisał(a): Ależ oczywiście, że widzę różnicę. Jeśli stać mamuśkę na buciki dla synka za 300 zł+ to nie wydaje mi się, by sobie miała odmawiać elaganckich za tą cenę.

Nie do końca ,bo bywa inaczej ,znam taką co kupuje synkowi buty i ciuchy za kosmiczne ceny aby popisać się przed znajomymi ,ze synek łobuz w markach chodzi a sama obciuchana w łachach z lumpa.
~ niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 18:44
bajtek napisał(a):
~Ja napisał(a): Jaki sklep potrzebny w Bolesławcu?????? Macie jakieś propozycje??

Ja uważam, że prawdziwa C E P E L I A /szkoda, że poprzednia została zamknięta/. :/

Cepelia? :| A idźże,idźże,tam same niepotrzebne gałgańskie rzeczy były,chyba nadające się tylko na tzw prezenty "przechodnie" ,czyli przechodzące z rąk do rąk z powodu swej szpetoty.
~kasia niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 18:56
virgo napisał(a): Brakuje stosika z dobrej jakości herbatami i kawą. Jeżdżę do Wrocławia by kupić herbate i kawę. Ale na mnie samej nie zarobisz...Zbyt mało smakoszy ;(
ja kupuje kawke i herbatke kolo lubania w takim malym warzywnym ktory slynie rozniez z herbat swiata u mnie narazie kroluje herbatka Impra Royal Elixir chociaz uwielbiam tez English Breakfast

a co do sklepu to raczej zysku na nim nie zrobisz za duzo rynek przeciazony
moze lepiej knajpke otworzyc np z sushi ojj jak bym zjadla takie cos w bcu nigdy tego nie bylo a do wrocka o same sushi jechac sie nie chce
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza