Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Single i Singielki w Bolesławcu i okolicach.

13158
#packwild nieaktywny
16 lutego 2015r. o 16:13
~no właśnie napisał(a): Tez jestem samotna juz 2 lata i przydałoby sie to zakończyć. Gdzie mozna spotkac wartosciowych facetów. Kilka wyjść do imperium na koncie i naprawde większość małolatów lub faceci którzy oblegaja bar i piją ile wejdzie, popisuja sie albo krążą i podpieraja ścianę. Dramat!! Moze znacie jakieś miejsca gdzie mozna spotkać singli takich ok 30????

napisz do mnie meila [email protected] ja jestem samotny ale wiesz trzeba najpierw sprawdzic jak to bedzie wygladać. Wiadomo w necie to kazdy jest anonimowy dlatego napisz do mnie i zobaczymy jak to bedzie dalej. Pozdrawiam i czekam na wiadomosc od ciebie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
12380
#marcinow nieaktywny
16 lutego 2015r. o 17:27
~samotna napisał(a): Ja na przyklad chciałabym wiedzieć czy jest w boleslawcu miejsce gdzie można spotkać samotnych ,potańczyć ,nawiązać wartościową znajomość. czy ktoś wie? ;(

Samotna napisz proszę do mnie na [email protected]
10630
#CNC nieaktywny
16 lutego 2015r. o 19:45
Ciekawe jakie wiadomości sie spodziewacie od tek Kobiety ?? :)
- Puk puk
- Kto tam ?
- Miłość
- Pomyłka... :D

albo

-Puk, puk .
-Kto tam ?
-Miłość .
-Nie mam cza­su, cze­kam na miłość .

Te słowa oddają wiele :
"Naj­większym błędem miłości jest to, że ciągle na nią cze­kamy. Sku­piając się na sa­mym cze­kaniu, nie zauważamy jej a ona cichut­ko przepływa nam po­między palcami" ;)
~ niezalogowany
16 lutego 2015r. o 20:36
Rumcajs napisał(a): najlepiej niepalaca(moze byc z dzieckiem). Pozdrawiam

Troche desperacja - "moze byc z dzieckiem"
2894
#lukrecja nieaktywny
16 lutego 2015r. o 20:49
[img=1424116124_450joim.jpg]

Dopisane 16.02.2015r. o godz. 20:49:

[img=1424116176_kcotxzb.jpg]
10630
#CNC nieaktywny
16 lutego 2015r. o 20:59
Przyjacielu

Po­zos­tała nam tyl­ko cisza uk­ry­ta między słowa­mi naszych myśli ... łez pożeg­na­nia kilka ,roz­darte wspomnienia,cisza- niczym pow­ro­tu obietnica na do widzenia :) Nie masz pre­ten­sji, gdy nie od­bieram te­lefo­nu. Nie jes­teś zaz­dros­ny o moich ko­legów. Nie wy­pomi­nasz mi bra­ku cza­su dla Ciebie. Nie kłócisz się, po której stro­nie łóżka chcesz sy­piać. Mówisz,Za głośno? Co jest za głośne? Tyl­ko cisza. Cisza, w której się człowiek rozpada jak w próżni. :D [img=1424116753_lkm0bq5.jpg]
~http://poznajmysie-bc.tk/ niezalogowany
16 lutego 2015r. o 23:06
Zrobiłem dla was specjalny chat gdzie możecie pogadać na ogólnym i prywatne wiadomości też.
Zapraszam
http://poznajmysie-bc.tk/
10630
#CNC nieaktywny
18 lutego 2015r. o 23:36
"Po pros­tu niewiary­god­ne! A jed­nak możli­we, bo człowiek może wyt­rzy­mać tydzień bez pi­cia, dwa ty­god­nie bez jedze­nia, całe la­ta bez dachu nad głową, ale nie może znieść sa­mot­ności. To naj­gor­sza udręka, naj­cięższa tor­tu­ra." :D
Zyczę każdej kobiecie i facetom aby nie byli samotni :D [img=1424298988_unz1qbd.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza