Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

jest jedna rzecz dla której warto żyć... Platforma Obywatelska

12035
#rutinoskorwin nieaktywny
7 lipca 2014r. o 16:31
Wierzę w jednego Tuska ojca wszech-uwielbianego, stworzyciela autostrad, stadionów i pendolino, wszystkich dotacji z unii widzianych i niewidzialnych. I w jednego pana ministra Rostowskiego, doradcę Tuska prawdomównego, który przez kryzys jest stworzony ze wszystkimi długami. Tusk z Tuska, europejskość z europejskości, fakty prawdziwe z TVN obiektywnego, przez Lisa stworzone i mówione, współistotne Tuskowi. A przez niego wszystko się stało, co się stać nie miało. On to dla nas lemingów i naszego ogłupienia, zstąpił z Gdańska i za sprawą ŚP Lecha Kaczyńskiego przyjął miliardy z Unii i stał się socjaldemokratą. Pomógł Grecji również za nas i pod namową Merkel został poklepany i pochwalony oraz ponownie wybrany jak oznajmia PKW.
:* Kochałem wcześniej, platformę kocham ją i teraz i zawsze będę ją kochał :* :*
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Paweł niezalogowany
7 lipca 2014r. o 16:35
Amen (zapomniałeś kolego????)
~pełcen niezalogowany
7 lipca 2014r. o 16:36
przynajmniej uczciwie pojdziesz na dno z idolami, jak ewa braun :)
~ niezalogowany
7 lipca 2014r. o 16:37
~pełcen napisał(a): przynajmniej uczciwie pojdziesz na dno z idolami, jak ewa braun :)

Ty już jesteś na dnie
~majętny Stef niezalogowany
7 lipca 2014r. o 16:56
Gdyby nie I i II wojna światowa, PRL i PiS to żyło by się nam lepiej.
Niestety wszyscy rzucają naszemu PO kłody pod nogi... :(
Miałem sen. Miałem sen, że PiSu nie ma, pedryle nie są prześladowani ,Putin daje nam gaz i ropę za darmo a ABW wyłapuje łobuzów szczujących na nasz rząd...
11564
#wilczek nieaktywny
7 lipca 2014r. o 17:01
Nie rozumiem po co rozpoczynać taki temat. Kazdy ma swoje poglądy polityczne i to jego sprawa a taki temat prowadzi tylko do jednego. Do plucia jadem na prawo i lewo.
~ niezalogowany
7 lipca 2014r. o 17:32
~ napisał(a):
~pełcen napisał(a): przynajmniej uczciwie pojdziesz na dno z idolami, jak ewa braun :)

Ty już jesteś na dnie

musisz być niżej skoro mnie widzisz patrząc do góry, masz w ogóle złą ksywe powinna myć Lemingus Pełowiec
~ niezalogowany
7 lipca 2014r. o 17:33
~majętny Stef napisał(a): Gdyby nie I i II wojna światowa, PRL i PiS to żyło by się nam lepiej.
Niestety wszyscy rzucają naszemu PO kłody pod nogi... :(
Miałem sen. Miałem sen, że PiSu nie ma, pedryle nie są prześladowani ,Putin daje nam gaz i ropę za darmo a ABW wyłapuje łobuzów szczujących na nasz rząd...

gdyby tak dobrze było to skad łobuzy ?
REKLAMA BAU zaprasza