~Bagiński napisał(a):Bernard napisał(a): I jeszcze co do osiągnięć życia... Jedno siedmioletnie osiągnięcie przed chwilą przyszło się do mnie przytulić. I wcale mu nie przeszkadza, że fotografuję na ślubach : )
Na serio rozmnożenie się uważa pan za osiągnięcie życia? Sorry ale to potrafi akurat każdy i nie wymaga to specjalnej wiedzy czy zachodu.
~~217 napisał(a): No nareszcie mam kandydata ! Szkoda,że nie na prezydenta miasta ale mam nadzieję ,ze w powiecie zamiesza!.
Powodzenia zyczę i gratuluję odwagi by nazywać "rzeczy po imieniu"...tak jest niestety i każdy kto to widzi i chce zmieniać ma mój głos !
~poczkaj,poczkaj napisał(a):~~217 napisał(a): No nareszcie mam kandydata ! Szkoda,że nie na prezydenta miasta ale mam nadzieję ,ze w powiecie zamiesza!.
Powodzenia zyczę i gratuluję odwagi by nazywać "rzeczy po imieniu"...tak jest niestety i każdy kto to widzi i chce zmieniać ma mój głos !
"Nie chwal dnia przed zachodem słońca", jako rzecze stare przysłowie..Góralskie ;) ?? Poczekaj , poczekaj , poczytaj komentarze , poczytaj odpowiedzi...Wtedy mógłbyś zdecydować...czy... ?? Młody , obrotny , elokwentny ( dziennikarz :P ),wie czego chce. Ale czy chcemy tego samego ?? Nie decyduj :na gorąco"...wszystko ma swój czas, decyzje również : UNIA WOLNOSCI idzie bez szyldu.Jako Kom. Wyborczy.....
A co z Unią Wolności ?? W Bolesławcu...Pozdro
~ napisał(a): Oj, nie wszystko Bernardzie, nie wszystko. Poza tym mam niezłą pamięć, od lat interesuję się sprawami miasta i znanymi w nim ludźmi (w sensie ogólnomiejskiej popularności), a i "bobrzan" czytuję praktycznie od czasu, gdy je uruchomiłeś. Wiem komu swoimi publikacjami tam, w swoim czasie, składałeś hołdy i kogo (niemal chorobliwie) nie cierpisz. A decyzji na kogo zagłosuję jeszcze nie podjąłem, jestem więc Twoim potencjalnym wyborcą. I nie odbieraj mi prawa oceniania Ciebie i Twojej postawy, bo dałeś mi je (jak i wszystkim innym wyborcom) zgadzając się na kandydowanie. Nie ubliżam Ci, a jedynie usiłuję poznać Twoje prawdziwe pobudki związane z Twoim przystąpieniem do wyborów, pytam o konkrety. Ty jednak zaczynasz lawirować i ich unikasz. Piszę, jaką postawę przez lata prezentowałeś (w mojej opinii i wielu innych ludzi) i że w związku z tym mam wątpliwości, czy nadal nie jesteś taki sam. Bo jeśli nic się nie zmieniło, będziesz jeszcze gorszym radnym, niż większość z obecnych. Być może jednak się mylę? Może Cię olśniło? Mądrości Ci nigdy nie brakowało. Niestety, ale tylko tej "lisiej". Przekonaj mnie i innych, że to już tylko zamierzchła przeszłość, a może i dam krzyżyk przy Twoim nazwisku. Konkretnie więc Bernardzie... napisz kto tak najbardziej filcuje samorządy, kto z rządzących jest nieudaczny... Retorykę masz opanowaną, ale pełnienie mandatu radnego, to nie gadanie, a rzeczowe działanie. Tych od gadania już jest dostatek. Zdeklaruj się więc rzeczowo, a nie zgodnie z zasadami "piaru". Nie atakuj mnie i nie oceniaj (jak nakazują księgi oszukiwania ludzi), a zachowaj się, jak facet i odpowiedz konkretnie :)