Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wielopokoleniowy plac zabaw
~ niezalogowany
2 października 2014r. o 21:29
szok, taki plac zabaw! szkoda, że dopiero teraz, tyle lat ten park stoi "pusty". Przed wyborami okazuje się że taki piękny plac zabaw będziemy mieli, trochę dziwnie śmieszne jak dla mnie...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
2 października 2014r. o 21:56
Jak zwykle malkontenci już kwękają. Nie ma niczego nowego - źle, powstaje coś nowego - też źle. A poszli wy w cholerę, wieczni stękacze! :P
~ niezalogowany
2 października 2014r. o 22:34
~ napisał(a): Jak zwykle malkontenci już kwękają. Nie ma niczego nowego - źle, powstaje coś nowego - też źle. A poszli wy w cholerę, wieczni stękacze! :P

tak ,kwękam bo moje dzieci już są za duże na plac zabaw, a gdy były małe takiego pięknego placu nie było tam, nie wiem dlaczego!!??
~mir.ko niezalogowany
2 października 2014r. o 22:46
dobry park niestety tyle kosztuje, same urządzenia to często setki tysięcy zł, zależy z jakiej części świata ściągane

wieksze foto http://www.grupasaternus.pl/pl/centrum-prasowe/66/budowa-wielopokoleniowego-placu-zabaw-w-boleslawcu/
~mir.ko niezalogowany
2 października 2014r. o 22:53
tylko cieszyć się z wyboru krajowej firmy, która jednocześnie w tym przypadku jest producentem
~ niezalogowany
3 października 2014r. o 6:36
~ napisał(a):
~ napisał(a): Jak zwykle malkontenci już kwękają. Nie ma niczego nowego - źle, powstaje coś nowego - też źle. A poszli wy w cholerę, wieczni stękacze! :P

tak ,kwękam bo moje dzieci już są za duże na plac zabaw, a gdy były małe takiego pięknego placu nie było tam, nie wiem dlaczego!!??

Fajne rozumowanie i argumentacja.
Jak nie było kiedyś to niepotrzebny teraz. A może wnuki skorzystają?
Najlepiej nic nie robić i pozostawić największy park-...lnie - dla piesków - w mieście takim jakim jest.
Pewnie jakąś biedronkę lub inną stonkę typu Orka II wybudować?

Zastosowana autokorekta

~TADAM niezalogowany
3 października 2014r. o 6:55
AnOnImEk napisał(a): To jest chore. Nie mam swoich, ale widzę jaką zabawę dzieci mają skacząc na piach z huśtawek. A teraz chcą zastąpić to wszystko plastikiem i jeszcze chwalą się, że płacą za to 1,7 mln. Powinni się wstydzić, że zabierają dzieciom całą frajdę !! !! !!

no bo w Polsce jest wszystko tanie i prawie bezpłatne......niech robią,niech miasto wygląda,niech budują zamiast wywalać samorządową kasę na nagrody i premie.teraz już pozostało głosować na bezpartyjnych samorządowców.byli w partiach,zobaczyli burdel,kolesiostwo.
~ niezalogowany
3 października 2014r. o 8:50
~ napisał(a): A co będzie dla staruszków ? też chcemy tam poćwiczyć...Pomyślał architekt o nas :P

Dla staruszków jest plac zabaw przed Domem Dziennego Pobytu.Można tam zamontować urządzenia do siłowni pod chmurką, aby zaktywizować seniorów do ćwiczeń fizycznych. Teren jest ogrodzony i monitorowany przez stróża.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza