~~wyborca napisał(a): "do klucz-nika"głosuj,takie twoje prawo,a ja zagłosuje na młodego WYKSZTAŁCONEGO
A kto według Ciebie jest tym"innym młodszym wykształconym"?
Ja spośród obecnych kandydatów na burmistrza Nowogrodźca widzę tylko jedną taką osobę i dlatego właśnie zagłosuję na Pana Katę.
~ napisał(a):oczywiście ,skoro tak łatwo te studia skończyć to dlaczego jesteś po zasadniczej budowlance?nie kompromituj się.~klucz-nick napisał(a):~wyborca napisał(a): Na 100 % zagłosuję na Pana Katę. Najwyższy czas zmienić burmistrza gminy Nowogrodziec.przemyśl to może zagłosujesz na kogoś innego młodego WYKSZTAŁCONEGO?
Z tym waszym wykształceniem to bywa różnie teraz skończyć zaoczne studia to tak jak za moich czasów zawodówkę w Budowlance.
~klucz-nick napisał(a):~ napisał(a):oczywiście ,skoro tak łatwo te studia skończyć to dlaczego jesteś po zasadniczej budowlance?nie kompromituj się.~klucz-nick napisał(a):~wyborca napisał(a): Na 100 % zagłosuję na Pana Katę. Najwyższy czas zmienić burmistrza gminy Nowogrodziec.przemyśl to może zagłosujesz na kogoś innego młodego WYKSZTAŁCONEGO?
Z tym waszym wykształceniem to bywa różnie teraz skończyć zaoczne studia to tak jak za moich czasów zawodówkę w Budowlance.
~ napisał(a):nie kompromituj się pan bóg i te brednie katoli,kto dziś w to wierzy,ale mnie rozbawiłeś,tam gdzie u ciebie kończy się sufit u mnie zaczyna się podłoga,a twój bóg to mi może wiesz co skoczyc na xuxa.~klucz-nick napisał(a):~ napisał(a):oczywiście ,skoro tak łatwo te studia skończyć to dlaczego jesteś po zasadniczej budowlance?nie kompromituj się.~klucz-nick napisał(a):~wyborca napisał(a): Na 100 % zagłosuję na Pana Katę. Najwyższy czas zmienić burmistrza gminy Nowogrodziec.przemyśl to może zagłosujesz na kogoś innego młodego WYKSZTAŁCONEGO?
Pokazałeś właśnie poziom mniejszy jak po budowlance ,pokaż gdzie jest napisane że to właśnie ja skończyłem budowlankę ,Pan Bóg jak chce kogoś ukarać to odbiera mu rozum to się tyczy ciebie klucz-nicku.
~ napisał(a): Budynek pod pretekstem remontu zostanie zamknięty a dzieci już na zawsze będą dowożone do Nowej Wsi , tak poza tematem nie cierpię tej Papugi która wchodzi Relichowi w 4 litery.
nag napisał(a): Relich musi odejść !!! Nie takich priorytetów oczekują mieszkańcy.
To poniżej polecam do poczytania tym co zbierali podpisy w Gościszowie w sprawie drogi oraz tym którzy nie mają wyremontowanej drogi jak i tym co będą płacić wyższy podatek rolny w Gminie Nowogrodzec w porównaniu do Gminy Wiejskiej Bolesławiec.
Uchwała Nr LII/389/14
Rady Miejskiej w Nowogrodźcu
z dnia 12 sierpnia 2014 r.
w sprawie udzielenia pomocy rzeczowej dla Gminy Bolesławiec
Na podstawie art. 7 ust 1 pkt 2 art. 18. ust 2. pkt 15 ustawy z dnia 8 marca 1990 r.
o samorządzie gminnym (j.t. Dz. U. z 2013 r. poz. 594 ze zm.) oraz art. 216 ust. 2 pkt 5
i art. 220 ustawy z dnia 27 sierpnia 2009 r. o finansach publicznych (j.t. Dz. U. z 2013 r. poz.
885 ze zm.). Rada Miejska w Nowogrodźcu uchwala, co następuje:
§ 1.
Udziela się z budżetu Gminy i Miasta Nowogrodziec pomocy rzeczowej dla Gminy
Bolesławiec w postaci sfinansowania 100% nakładów na wykonanie remontu drogi
wewnętrznej nr 354 we wsi Brzeźnik o długości ok. 534 m.
§ 2.
W budżecie Gminy i Miasta Nowogrodziec na 2014 rok na realizację zadania, o którym
mowa w § 1 zostały zabezpieczone środki w dziale 600, rozdział 60016, paragraf 4270,
w wysokości 52.000,00 zł.
§ 3.
Upoważnia się Burmistrza Nowogrodźca do zawarcia umowy w celu realizacji zadania
wymienionego w § 1.
§ 4.
Wykonanie uchwały powierza się Burmistrzowi Nowogrodźca.
§ 5.
Uchwałą wchodzi w życie z dniem podjęcia