Paniska, psia jego mać. We Włoszech w Hiszpanii, na południu Francji gacie ubarwiają ulice (za wyjątkiem zabytków). Nawet za miedzą na niemieckich osiedlach w Bautzen, Gorlitz itp. stoją na dworze "suszarnie" pomiędzy blokami. Tylko w odróżnieniu od Pl są przyzwoicie zrobione (a nie wieśniackie spawy klepane w piwnicy z byle czego) w miarę zasłonięte (w podwórzach i nie od frontu obiektu). Zatem nie ma co narzekać tylko trzeba pomyśleć nad systemowym rozwiązaniem. Dzisiaj na podwórzach już nawet trzepak ciężko znaleźć. Paniska...
Ta Chorwacja...tylko wówczas jak turyści latem są, poza tym na swoich podwórkach maja prawo...w centrum miasta to wiocha i w Italii, Hiszpanii czy Chorwacji nie ma dyndających barchanów w centrum miasta !
Wieszać i nie przejmować się! Nie ma to jak ciuchy, bielizna, pościel ściągnięta wiosną, latem ze słoneczka ze sznurków, owiana wiaterkiem!
A jak nie pasuje Wam, to niech gnije w łazienkach, w piwnicach, na strychach, sypcie coraz więcej proszków, detergentów, aby zlikwidować zapach wilgoci z suszenia po kątach, a potem nie mówcie, że dzieci chore, uczulone!
~bieliźniak niezalogowany 23 grudnia 2014r. o 11:37
Ja wieszam za oknem i mam w nosie czyjeś doznania estetyczne. Jestem właścicielem mieszkania. A jak komuś to nie pasuje, jego zmartwienie. Mnie w przestrzeni publicznej też nie pasuje wiele widoków: zarówno martwiej i jak żywej natury. I jakoś z tym żyję.
~majętny Stef niezalogowany 23 grudnia 2014r. o 12:03
Polaki się zamerykanizowały ,zobaczyły na filmach że na Manhattanie nikt w wieżowcach prania nie wywieszana za okno to w Bolesławcu też tak musi być.
Pranie za oknem jest passe. Ciekawe czy na obiad, tzn. lunch, jedzą hamburgera?
W USA tak się robi.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.