Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jakie chcielibyście posiadać auto?

12822
#janko9 nieaktywny
10 grudnia 2014r. o 5:38
Czyli samochód waszych marzeń. Gdybyście mieli możliwość wyboru - to na co byście postawili?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
10 grudnia 2014r. o 6:38
to tak jakbyś zapytał ''jaką chciałbyś mieć żonę ''
każdy Ci odpowie że wszystko jak w ''samochodzie marzeń'' tylko niekoniecznie ''szybka'' :D

a teraz bez żartów...mój typ to Rover 75
podoba mi się i na wiosnę bez względu na wszystko (i na komentarze :D )
kupię :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
6979
E
10 grudnia 2014r. o 6:53
Ile kosztuje taki "rower"? bo jest 13005 Bolecnautów, więc gdybyśmy się zrzucili po...3 zł, to może starczy? :D

Dopisane 10.12.2014r. o godz. 06:53:

Może takie: małe zgrabne :)
[img=1418190758_vgksq4a.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~świerszcz niezalogowany
10 grudnia 2014r. o 6:54
Może starczy ;) A jeden mój znajomy ma rower ... za osiem patoli ... chiński , nie angielski :D
~ niezalogowany
10 grudnia 2014r. o 6:56
Mi się marzy Polski Fiat 125p MR68 :D
2900
#falco nieaktywny
10 grudnia 2014r. o 7:00
policzyłaś wszystkich ;)
jeśli tak to się ''przeliczyłaś'' :D

nie jest na tyle drogi bym musiał liczyć na pomoc bolecnautów którym z góry dziękuję za chęci... :D
muszę zmienić auto bo w moim obecnym, prawy zamek odmówił mi ''posługi'' i muszę go zamykać kluczykiem a jest to bardzo,bardzo uciążliwe :D
po to pracuję by mieć tę ''odrobinę luksusu''przecież ;)

Dopisane 10.12.2014r. o godz. 07:00:

tą małą ''pchłę'' chcesz mi wcisnąć? :D
ja myślę o tym o wiele większym :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
6979
E
10 grudnia 2014r. o 7:02
Idę, bo z Wami nie można poważnie porozmawiać... o motoryzacji :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~świerszcz niezalogowany
10 grudnia 2014r. o 7:03
Luksus luksusem , ale w Roverach instalowali metalowe uszczelki pod głowicą . Często padały. Nie wiem , czy w tym modelu też :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza