Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kolędowali w Bazylice
~Anonim niezalogowany
4 stycznia 2015r. o 22:52
"Należy podkreślić fakt, że mimo, że Jan Pospieszalski to znany i kontrowersyjny dziennikarz dzisiaj nie wypowiedział ani jednego słowa na temat polityki." Doprawdy trudno o głupszy komentarz. Natomiast p. Marczewski nie darował sobie komentarza na temat "kontrowersyjnego" p. Pospieszalskiego. Nie dziwię się ks. dr hab. Jarosiewiczowi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9283
#Kazimierz Marczewski nieaktywny
4 stycznia 2015r. o 23:00
~Anonim napisał(a): "Należy podkreślić fakt, że mimo, że Jan Pospieszalski to znany i kontrowersyjny dziennikarz dzisiaj nie wypowiedział ani jednego słowa na temat polityki." Doprawdy trudno o głupszy komentarz. Natomiast p. Marczewski nie darował sobie komentarza na temat "kontrowersyjnego" p. Pospieszalskiego. Nie dziwię się ks. dr hab. Jarosiewiczowi.

Szanowny anonimie!

Dla mnie to było zaskoczenie, jeszcze nigdy nie widziałem takiego pokornego Pospieszalskiego. Zawsze był bardzo agresywny i polityczny. Stąd ta opinia.

Pozdrawiam serdecznie
~Jeszcze raz Anonim niezalogowany
4 stycznia 2015r. o 23:00
A koncert świetny, rewelacyjny, cudowny, tak jak cała rodzina Pospieszalskich.
~I jeszcze raz Aninim niezalogowany
4 stycznia 2015r. o 23:05
Czy człowiek nazywający po imieniu to, co dzieje się w naszym kraju i niezależny od służalczych mediów, to według Pana człowiek agresywny? Cieszę się, że ktoś taki ma możliwość publicznego wygłaszania tego, co myślę ja i wielu innych. Nie widzę w tym żadnej agresji, tylko po prostu prawdę.
211
skorn
4 stycznia 2015r. o 23:08
Kazimierz Marczewski napisał(a): Dla mnie to było zaskoczenie, jeszcze nigdy nie widziałem takiego pokornego Pospieszalskiego. Zawsze był bardzo agresywny i polityczny. Stąd ta opinia.

A pan kiedy w końcu nabierze pokory i nauczy dziennikarskiego obiektywizmu? Pewnie nigdy, bo pisze pan tu od lat i od lat nic się pod tym względem nie zmienia.

<i>
9283
#Kazimierz Marczewski nieaktywny
4 stycznia 2015r. o 23:10
Panie Skorn!

Przyjmuję Pana uwagi z wielką pokorą.
~ niezalogowany
4 stycznia 2015r. o 23:28
~Jeszcze raz Anonim napisał(a): A koncert świetny, rewelacyjny, cudowny, tak jak cała rodzina Pospieszalskich.

Widzę że orgazmy były i sikanie po nogach.
211
skorn
4 stycznia 2015r. o 23:34
Kazimierz Marczewski napisał(a): Panie Skorn!

Przyjmuję Pana uwagi z wielką pokorą.

Niech pan mniej deklaruje, a więcej robi.

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza