Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~oo niezalogowany
20 lutego 2015r. o 23:41
~aa napisał(a): ptaszek :) to oglądaj ;)

aa :) a ty wklejaj sobie te wierszyki i trzep rajtuzki skoro lubisz :|
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
21 lutego 2015r. o 6:06
~aa napisał(a): jak lubisz trzepać rajtuzki to i nosić zapewne ;) ciepło na pewno ci jest :)
odpuść.

dlaczego? :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 lutego 2015r. o 6:13
~Iza napisał(a): "
http://wpolityce.pl/swiat/234557-przeczolgac-czolganego-przez-wszystkich-orbana-to-dziecinada-przeczolgajcie-putina-albo-merkel

i jeden z komentów :

" Toolpa @Toolpa ( napisał/a) :

Głupcy, zdradzić przyjaciela za kilka srebrników... Teraz udają, jacy to nasi ministrowie twardzi i nieugięci i w ogóle jop twoja mać, że mamy plany, które nie idą w parze z tymi węgierskimi... ta, chciałbym przypomnieć, że polskojęzyczni politycy władzy warszawskiej nie mają planów i czekają na dyrektywy od swoich przełożonych. Ciekawy jestem co tak na prawdę powiedział im Orban. To, że przysłał go Putin, to jasne, może po cichutku chciał przedstawić plan działania anty UE i USA i proponował przejrzenie na oczy. Niestety, zanim Orban przekroczył próg gabinetu premierczykowianeczki Chłopacz, ta wnet dostała telefon od Angeli Klakier (tych z USA), że pogadać, to sobie mogą, ale wydźwięk po spotkaniu ma być jednogłośny i brzmieć musi "Pogoniliśmy Orbana, takich to trzeba przywoływać do porządku, a nie się układać"... Kurde, prawie jak Wielka Polska. "

Sugestie Kolegi Topla ... mniam , palce lizać :D

Zainspirowany Twoimi wklejkami Papugo , przeleciałem sobie po mediach głównego ścieku dezinformacji , szczególnie po komentach , i wychodzi mi na to , że Naród się budzi . Cała rzesza ... Czwarta :D ... beneficjentów systemu grabieży , już nie jest w stanie zagłuszyć głosów rozsądku ;) Zwolennicy zielonej wyspy na oceanie światowego kryzysu, zdychają jeden po drugim. I chwała Bogu :) Gdzieś wyczytałem , że " Prawda Cię wyzwoli ". Bardzo trafne , wyzwala z iluzji dobrobytu w Kraju nad Wisłą , gdzie ważniejsze są sonety i martyrologia Narodu , zamiast rzeczywistość tegoż Narodu.

A wracając do sprawy Izo , Kuźmiuk tak mówi o wydarzeniach :

http://kuzmiuk.blog.onet.pl/

Szkoda tylko , że nie skrytykował swego szefa , czyżby koniec miłości ? :

http://parezja.pl/kaczynski-orban-koniec-milosci/

Widać wyraźnie aktorstwo na scenie politycznej. Zawsze mnie irytował , już od początków lat dziewięćdziesiątych , ten d.ebilizm polskjęzycznych władz : Ruski be i z nim handlować nie będziemy. Niemcom to nie przeszkadza , Węgrom też. Dzisiaj już wiem , dlaczego tak się dzieje, odpowiedź zawarta jest w poprzednim zdaniu.

Miłego dnia Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
21 lutego 2015r. o 6:21
''Ukraina: wysokie podwyżki opłat dla ludności i reforma energetyki

Ukra­iń­cy w marcu za­pła­cą o 40 proc. wię­cej za do­sta­wy prądu, ceny gazu i ogrze­wa­nia dla nich zo­sta­ną uryn­ko­wio­ne, sek­tor pa­li­wo­wo-ener­ge­tycz­ny cze­ka­ją re­for­my, które zwięk­szą nie­za­leż­ność od do­staw­ców ze­wnętrz­nych, w ko­pal­niach doj­dzie do zwol­nień pra­cow­ni­ków.''

chcieli rewolucji?...to ja mają
:D
czy delegacja naszych rodzimych związkowców górniczych wybiera się tam by protestować? :D

Widzisz Panno -jest mnóstwo komentarzy w podobnym tonie a bywaja o wiele ostrzejsze... ;)
tak-naród się budzi ... ;)

4335
21 lutego 2015r. o 6:25
I chwała Bogu ... to może jednak uwierzysz w Boga, choćby ze względu na stwierdzony przez nas obu fakt ? :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
21 lutego 2015r. o 6:31
''Prof. Stanisław Bieleń dla Onetu: Rosja odpowiada na działania Zachodu - - Polacy są bardzo rozsądnym społeczeństwem. Na tle katastrofy smoleńskiej i na tle kryzysu ukraińskiego widzimy dużo zdrowego rozsądku i rozumnych reakcji, także racjonalnych komentarzy w internecie. Media dziś często oddziałują bałamutnie na świadomość społeczną - powiedział prof. Stanisław Bieleń. - Onet.''

pozwól że będę nadal ''podążał ciemna doliną'' :D
SWOJĄ ''doliną'' ;)
i wiedz że ''zła się nie ulęknę'' :D
to jest ot taki mój swoisty ''ascetyzm'' ;)

4335
21 lutego 2015r. o 6:36
Oczywiście , Twój wolny wybór. Żyjemy wszak w "wolnym kraju " :)

Swoją szosą , już kilka razy cytowałeś Bielenia. Idę poszukać Jego blogu , mam wrażenie , że jeden z nie wielu " sprawiedliwych ". :)

2900
#falco nieaktywny
21 lutego 2015r. o 6:54
czytam wypowiedzi wielu ludzi...różne opinie również te najbardziej skrajne ;)
później poszukam w historii czegoś co wczoraj czytałem i Ci wkleję :D
historia wszystkich ''przekształceń'' i gospodarczych i politycznych jakie zaszły w Polsce w jednej ''pigułce''
tam profesor ukazuje kto w czym maczał paluchy i kto na tym zrobił ''interes'' ;)
A czy Polska na tym dobrze wyszła?...a kogo to obchodzi? :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza