Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

2900
#falco nieaktywny
21 lutego 2015r. o 14:21
to było ratowanie tego co pozostało po ''komunie''? :D
zaiste cholernie dużo ''uratowano'' :D dziwnym trafem ci co tak bardzo chcieli ''ratować '' dzisiaj są całkiem nieźle sytuowani poprzez wszelkiego rodzaju ''prezesury'' czy zasiadanie w ''spółkach''
dzisiaj też się próbuje ''ratować '' lasy państwowe? :D

czyżby nadchodziły czasy kiedy wchodząc do lasu by pozbierać troszkę grzybków wzorem Norwegii , trzeba będzie zabrać ze sobą portfel?
za nadwyżkę trzeba będzie płacić? :D
zaje..fajne ''perspektywy''

chyba widzę że trzeba będzie ''wkleić '' całość bo niewiele zrozumiałeś albo po prostu nie chciałeś... ;)

Dopisane 21.02.2015r. o godz. 14:21:

''...Sytuacja Libii pozostaje niestabilna od czasu obalenia pułkownika Muammara Kaddafiego w 2011 roku . Dokonała tego luźna koalicja rebeliantów, których działania wsparło NATO. Sojusz Północnoatlantycki przeprowadził kampanię powietrzną, która przechyliła szalę zwycięstwa na korzyść powstańców. Dziś przeważają jednak głosy, że NATO-wska operacja była błędem, ponieważ zmiana reżimu doprowadziła do wybuchu walk o władzę w dawnym obozie rebeliantów i erozji struktur państwowych...''

świat to nie tylko Ukraina i jej prośby o większe zaangażowanie UE dlatego teraz coś o Libii gdzie również chciano wprowadzić ''wolność i demokrację'' ...chciano dobrze a wyszło jak zwykle czyli ani jednego ani drugiego a krew się leje...
oby w nieodległej przyszłości ta cała ''unia '' nie obudziła się z '' ręką w nocniku''

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
21 lutego 2015r. o 14:28
falco napisał(a): ...naszprycowana jakimiś tam ''E'' ;)

No :> bój się, bo...[img=1424525266_rch826k.jpg]
:D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2900
#falco nieaktywny
21 lutego 2015r. o 14:33
:*
a ja właśnie już w domku i oczywiście przy kawusi... :D
nie na klawiaturce ale ...żeby nie zapeszyć ,splunę trzy razy przez lewe ramię i złapię się prawą ręką za lewe ucho ;)
ponoć to najlepiej odgania ''złe moce'' :D

6979
E
21 lutego 2015r. o 14:37
falco napisał(a): ...ponoć to najlepiej odgania ''złe moce'' :D

Mam nadzieję, że to nie o mnie :| a ponieważ i ja piję kawę, to mogę zaryzykować stwierdzenie, że piję z Tobą kawę :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2900
#falco nieaktywny
21 lutego 2015r. o 14:41
jasne...
nic tak nie smakuje jak kawa -nawet najgorsza ''lura''- aby tylko była wypita w miłym towarzystwie... :D
nawet wirtualnym... :D

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 lutego 2015r. o 14:58
A mogę się przyłączyć , czy już wypiliście ? Na dwa kilo zarobiłem , ale muszę na jeszcze dwa ... te cholerne terminy i plany ... pięcioletnie , skoro już o komunie gadamy :D

Dopisane 21.02.2015r. o godz. 14:58:

alter napisał(a): ...
I po co ci było zarabiać wiele, kiedy inflacja i puste półki?

...
Jeżeli Ci się UE nie podoba, to zawsze masz wybór! Białoruś, Kuba, Putinek, a i mekka Korea Północna, tam jeszcze zdążysz pożyć w realiach PRLu ;)
...

Rolnictwo hulało więc nikt nie głodował , kto głowę miał na karku.

Ad rem dwa : argumentacja ścina z nóg. A ja Ci mówię Poeto , że jeszcze się będzie działo i cały ten Twój neoliberalizm padnie na pysk. :)

Coś mnie łupie w kościach :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
21 lutego 2015r. o 15:08
hehehe...
ja wypiłem :D

Dopisane 21.02.2015r. o godz. 15:08:

zaprawdę powiadam wam...
albo nie... :D

a później taka się dziwi że ''stary'' idzie na pielgrzymkę szlakiem ''night club'ów'' :D

dobra...za ciekawy mam film przed sobą :D

~Iza niezalogowany
21 lutego 2015r. o 15:09
Pannazdzieckiem napisał(a): ...
Ewolucja unijnych instytucji , to jest właśnie ten Komitet Centralny , który miota całą Europą i za nic nie jest odpowiedzialny. Znaleźliśmy się w potrzasku :) Z resztą Grecy , też już wiedzą , co w trawie piszczy i postanowili właśnie przestać się dawać okradać i ogłupiać , nie tylko Węgrzy. A po naszych porannych ustaleniach , być może również i Polacy pójdą grecko-węgierskim śladem ? Kto wie ? :)

I tu masz tę zasadniczą różnicę między UE a Rosją. W UE można wybrać swoją drogę, o ile dany kraj ma taką wolę i determinację, z Rosją kończy się to wysłaniem "zielonych ludzików"i wojną.
Pozdr. :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza