~majętny Stef niezalogowany 21 lutego 2015r. o 16:36
Najbardziej zadłużony kraj czyli USA ma rating bardzo dobry, dziadostwo czyli Polska ma rating dobry, zrujnowana Ukraina ma rejting słaby a Rosja która prawie wogóle nie ma długów w porównaniu z pierwszym ma rating śmieciowy bo ceny ropy spadły :)
Wychodzi na to że ten co ropę kupuje jest w lepszej sytuacji od tego co ropę sprzedaje :)
powiedzcie mi skąd tyle głosów ''komuno wróć'' :D
no chyba tylko idio.t.a myśli lub marzy o powrocie ''pałowań '' przez ZOMO...
natomiast wielu myśli o wczasach z FWP np.
czym się różni pochód 1-o majowy od dzisiejszego ...przecież to święto PRACY a nie ''komuny'' z którą to święto wielu utożsamia...
;)
kiedyś święto kobiet było ich świętem a dzisiaj podnoszą się głosy -w wolności i demokracji- o ''relikcie komunistycznym'' :D
nie system był zły moim zdaniem tylko ci którzy go zepsuli ;)
czy my jako społeczeństwo nie przyłożyliśmy się do tego?...myślę że w dużej mierze i to bardzo skutecznie jak widać to dzisiaj na każdym wręcz kroku...
najciekawsze jednak jest to że dzisiaj kiedy ten stan trwa nadal -kompletna degrengolada polityczna ,moralna ,społeczna, identyczna jak przed ''wyprowadzeniem sztandaru'' ;) my nic z tym nie robimy a wręcz biernością zachęcamy różnej maści Dudy i Ogórki do wygłaszania takich jak ostatnio popierdółek...
nadejdzie czas kiedy i obecny system będziecie przeklinać... ;)
kto będzie ''winny'' ? U.E.?...system?...''wolność i demokracja''?
kto? ;)
Dopisane 21.02.2015r. o godz. 16:51:
zapomniałem...zawsze w odwodzie pozostaje Putin :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.