Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 lipca 2016r. o 11:49
qwax_ napisał(a): ...
Panna, jak myślisz ile osób poświęci niecałą godzinkę by to obejrzeć? 5-10% z tego forum? Czy może jestem niepoprawnym optymistą?

Niestety jesteś Ksawery :| Jeśli to będzie 1% , to już będzie można mówić o sukcesie ;) A temat nazywał się Opryski nad Bolesławcem. Ponieważ mocno się tam udzielałem , to okrzyknęli mnie oszołomem :D Mój Trzeci Autorytet , jako że na emeryturze jest , czasu ma w cholerę , dokopał się do źródeł i zrobił film , który oglądałem jakiś czas temu . Między innymi dlatego jest moim Autorytetem :) Dzisiaj nie pryskali nad nami . Nie ma nawet strzępów chemitrali wiejących z zachodu. Jeśli mi nie wierzycie , to możecie iść popatrzeć w niebo , same naturalne chmury :)

Czyżby zaś wina Pisiorów ? :D

Piona Ksawery :)

Dopisane 17.07.2016r. o godz. 11:49:

Pannazdzieckiem napisał(a):
Kolego / Koleżanko 242 ...

Masz Ci tutaj i poczytaj sobie o łżeszelitach w Polsce , oraz skutkach ich rządów :

http://alexjones.pl/aj/aj-polska/aj-publicystyka/item/90280-ostatnie-stadium-eksperymentu-socjotechnicznego-iii-rp

Zanim ja będę skończony , to jeszcze trochę czasu minie ;)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
28 lipca 2016r. o 19:02
http://prawy.pl/34814-ukraincy-uczcili-pamiec-zolnierzy-waffen-ss-w-mundurach-ss-galizien-i-oun-upa-a-pop-im-swiecil/

<i>
~ niezalogowany
29 lipca 2016r. o 9:31
czy warto im pomagać? :| :>
4335
31 lipca 2016r. o 10:37
Parę dni temu zastanawiałem się o co tak na prawdę chodzi z tym przewrotem w Turcji. W ścierwomediach gadali , że zaś demokracja zagrożona , ale jak zwykle Trader rzucił kilka wyjaśnień :

http://independenttrader.pl/kto-stal-za-przewrotem-w-turcji.html

Jeśli już o rozwoju mówimy Alterowiczu , to powiedz proszę , co myślisz , bo mi wychodzi na to , że Putler wygrał kolejną partię geopolitycznych szachów :D
Chyba coś jest jednak w tym ruskim imperializmie :D I chwalić Stwórcę.

Miłej niedzieli :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
31 lipca 2016r. o 17:48
Pannazdzieckiem napisał(a): Parę dni temu zastanawiałem się o co tak na prawdę chodzi z tym przewrotem w Turcji.
[...]
Jeśli już o rozwoju mówimy Alterowiczu , to powiedz proszę , co myślisz , bo mi wychodzi na to , że Putler wygrał kolejną partię geopolitycznych szachów :D

Jak to możliwe Panna, że cieszysz się z narodzin kolejnego autorytaryzmu? Tym razem Erdogana?

Te realacja Putinka z Erdoganem jest bardzo płytka i raczej mało trwała.

Jeżeli ich przyjaźń się rozwinie to tylko zwiastuje, że więcej islamistów będzie w Rosji. Islamistów, których w Rosji nigdy nie polubią i będą traktować, jak potencjalnych terrorystów.

Turcja nigdy nie zyska tyle ile zyskuje w układzie w z USA, UE i NATO. Tyle kasy ile Turcja zyskuje w związku z zachodem, nigdy nie zyska z Rosją.

Dopisane 31.07.2016r. o godz. 17:48:

"Rosjanom nie wystarcza pieniędzy nawet na jedzenie - alarmuje "Moskiewski Komsomolec". Gazeta powołuje się na raport Narodowego Uniwersytetu Badawczego, z którego wynika, że ubożenie rosyjskiego społeczeństwa postępuje w szybkim tempie.

Według dziennika, wysoki stopień ubóstwa zgłasza co najmniej 41 procent Rosjan. Większości comiesięczne dochody nie wystarczają na ubrania, a aż 20 procent twierdzi, że nie ma za co kupić jedzenia.

Dla lepszego zobrazowania skali problemu gazeta wyliczyła, że ubóstwo dotyka 56 milionów obywateli."

http://biznes.interia.pl/wiadomosci/news/rosja-w-szybkim-tempie-rosnie-ubostwo,2365663,4199

56 milionów Rosjan, żyje w ubóstwie! Ta liczba uderza. To więcej niż wszystkich Polaków żyjących w Polsce.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
13926
qwax_
31 lipca 2016r. o 18:36
alter napisał(a): Rosjanom nie wystarcza pieniędzy nawet na jedzenie - alarmuje "Moskiewski Komsomolec". Gazeta powołuje się na raport Narodowego Uniwersytetu Badawczego, z którego wynika, że ubożenie rosyjskiego społeczeństwa postępuje w szybkim tempie.
Według dziennika, wysoki stopień ubóstwa zgłasza co najmniej 41 procent Rosjan. Większości comiesięczne dochody nie wystarczają na ubrania, a aż 20 procent twierdzi, że nie ma za co kupić jedzenia.

Nie uważasz, że trochę podejrzany ten artykuł z interii?
Sam powtarzasz, że Putin to dyktator i trzyma wszystkich za mordę, a tutaj w środku Moskwy prasa pisze takie antyrosyjskie rzeczy?? Toż nawet w wolnej i demokratycznej Polsce to nie do pomyślenia, by tak obsmarować władzę. Może podasz link do oryginalnej strony "Konsomolca"?
Bo mogliby równie dobrze napisać na interii, że to oficjalne stanowisko rządu rosyjskiego ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
10114
#alter nieaktywny
31 lipca 2016r. o 18:39
qwax_ napisał(a): Nie uważasz, że trochę podejrzany ten artykuł z interii?

Nie uważam.

Dopisane 31.07.2016r. o godz. 18:39:

http://next.gazeta.pl/next/7,151245,20425919,buty-ubrania-rtv-i-agd-kupujemy-na-potege-w-koncu-mamy-efekt.html#BoxBizImg

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
31 lipca 2016r. o 19:58
alter napisał(a):

Jak to możliwe Panna, że cieszysz się z narodzin kolejnego autorytaryzmu? Tym razem Erdogana?

Te realacja Putinka z Erdoganem jest bardzo płytka i raczej mało trwała.

Jeżeli ich przyjaźń się rozwinie to tylko zwiastuje, że więcej islamistów będzie w Rosji. Islamistów, których w Rosji nigdy nie polubią i będą traktować, jak potencjalnych terrorystów.

Turcja nigdy nie zyska tyle ile zyskuje w układzie w z USA, UE i NATO. Tyle kasy ile Turcja zyskuje w związku z zachodem, nigdy nie zyska z Rosją. ...

A mi się wydaje , że Erdogan i otoczenie przejrzało na oczy i zrozumieli , że z eurokołchozu już nici po angielskim breksicie. Jak by nie patrzeć , to Turcja miała spory udział w islamizacji Europy i po tym puczu niemieckie Kobiety mogą czuć się bezpieczniejsze. Bo Piękna Makrela ma do ochrony niemiecki odpowiednik borowików , więc Jej islamizacja wisi :D Zresztą , tylko ślepy ciapaty chciał by zgwałcić Makrelę :) Osobiście , to nie wiem jak długo utrzyma się przyjaźń Putlera i Erdogana , ale cieszy mnie fakt , że chazarska dzicz pod szyldem CIA w dupę dostaje.

ps. Ksawery ma rację :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza