Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

10114
#alter nieaktywny
31 lipca 2016r. o 20:07
Pannazdzieckiem napisał(a): A mi się wydaje , że Erdogan i otoczenie przejrzało na oczy

Panna, spróbowałbyś żyć w ubóstwie i reżimie rosyjskim, w tureckim religijnym autorytaryzmie... to byś zatęsknił za Polską w której żyjemy. Przestań tęsknić za światem, którego nie znasz i który z braku wiedzy ci się jawi kolorowo. Wszędzie dobrze gdzie nas niema :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
13926
qwax_
31 lipca 2016r. o 20:17
alter napisał(a):
Panna, spróbowałbyś żyć w ubóstwie i reżimie rosyjskim, w tureckim religijnym autorytaryzmie... to byś zatęsknił za Polską w której żyjemy. Przestań tęsknić za światem, którego nie znasz i który z braku wiedzy ci się jawi kolorowo.

To nie do mnie, ale się wypowiem...
Ale ty tego świata zupełnie nie znasz, a się wymądrzasz!
To co przeczytasz na niemieckich portalach to nie wiedza, tylko propaganda...

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
10114
#alter nieaktywny
31 lipca 2016r. o 20:20
qwax_ napisał(a): Ale ty tego świata zupełnie nie znasz, a się wymądrzasz!

Kwasie na jakiej podstawie tak sądzisz? Ja zupełnie nie znam, ale ty znasz super. Puknij się w czoło.

13926
qwax_
31 lipca 2016r. o 20:26
alter napisał(a):
Kwasie na jakiej podstawie tak sądzisz? Ja zupełnie nie znam, ale ty znasz super. Puknij się w czoło.

A na takiej, że cytujesz wciąż różne, onety, interie, wybiórcze itp.
I wszystkie te "niusy" podajesz z wypiekami na twarzy...

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
31 lipca 2016r. o 20:28
alter napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): A mi się wydaje , że Erdogan i otoczenie przejrzało na oczy

Panna, spróbowałbyś żyć w ubóstwie i reżimie rosyjskim, w tureckim religijnym autorytaryzmie... to byś zatęsknił za Polską w której żyjemy. Przestań tęsknić za światem, którego nie znasz i który z braku wiedzy ci się jawi kolorowo. Wszędzie dobrze gdzie nas niema :)

Jest jeszcze jedna rzecz , której chciałby Cię nauczyć Alterowiczu , oprócz tych wszystkich , których Cię nauczyłem.

Nie bój się. Nigdy . Nikogo . I niczego. :) I nie ulegaj propagandzie ścierwomediów . Ksawery dobrze mówi :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
31 lipca 2016r. o 20:33
qwax_ napisał(a):
A na takiej, że cytujesz wciąż różne, onety, interie, wybiórcze itp.
I wszystkie te "niusy" podajesz z wypiekami na twarzy...

Cytowanie dotyczy tylko faktów. Ale to ty sobie przypisujesz interpretacje, które są przecież genialne. Ty wszystko wiesz niezależnie od wieloźródłowych doniesień, i zawsze wiesz wszystko lepiej od nich.

Puknij się w czoło geniuszu.

Dopisane 31.07.2016r. o godz. 20:33:

Pannazdzieckiem napisał(a):

Nie bój się. Nigdy . Nikogo . I niczego. :) I nie ulegaj propagandzie ścierwomediów . Ksawery dobrze mówi :)

Sam ulegasz propagandzie.

Kwasik jest zindoktrynowanym uzależnionym i nieobiektywnym głupcem.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
31 lipca 2016r. o 20:48
alter napisał(a): ...
Kwasik jest zindoktrynowanym uzależnionym i nieobiektywnym głupcem.

No i to by było na tyle , jeśli chodzi o rzeczową dyskusję :|

Qurcze , moja wiara w Ludzi kiedyś mnie zgubi ...

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
31 lipca 2016r. o 20:58
Pannazdzieckiem napisał(a): Qurcze , moja wiara w Ludzi kiedyś mnie zgubi ...

A na jakiej podstawie on bredzi, że on zna coś lepiej od innych. Jak ktoś bez argumentów tak twierdzi to dla mnie jest bredzisławem.

A Ty Panna jesteś w tym lepszy? To ma być argumentacja?

Podziwasz chorobliwie Putinka i teraz na dodatek autorytarnego Erdogana i jesteś super odkrywczy i najmądrzejszy w swoich ocenach. Oni są lepsi od Polskiej demokracji.

Jesteście śmieszni w tych swoich opiniach. Panna Ty może masz dobre intencje, ale dajesz się wodzić jak dzieciak. :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza