Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 maja 2015r. o 16:18
~ napisał(a):
Proszę bardzo. Poza Komorowskim i Dudą cała reszta, z pajacowatym Kukizem na czele, to polityczny plankton bez szans i jakiegokolwiek realnego znaczenia. Głosowanie na nich to jak wrzucanie swojego głosu do kosza na śmieci.

A rozumiesz znaczenie słowa plankton , teorię Darwina i zasadę nieoznaczoności ? Nie mówiąc o szczególnej teorii względności i teoriach tego muzułmana ... Harameina ? Nie mówiąc o Szypowie Nie wspominając o żydzie , twórcy teorii względności . I zapominając o Serbie Teslii :) Ja wiem , że w telewizorni o tym nie mówią. Im nie zależy na tym , abyście cokolwiek wiedzieli ... im zależy na tym , abyście wciąż pozostawali niewolnikami swych własnych pragnień

Myślę , że Kukiz nie ma czasu , na to aby myśleć , sterowany przez bezpiekę i ścierwomedia . Trzeba Go wesprzeć

On jest taki sam, nie ogolony jak i ja , i w łachmanach , jak słusznie Eto zauważył :)

Kupą Bracia Lachy ... wiem , że potraficie myśleć. Wierzę w Was
:)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~klucz-nick niezalogowany
3 maja 2015r. o 16:28
Skaut napisał(a): Mimo wszelkich jej wad, mamy na szczęście demokrację i wolny wybór. Fani Kukiza i innych egzotycznych kandydatów też mają prawo sobie na nich głosować. Nie powinni tylko pisać nieuprawnionych głupot w stylu "jedyny możliwy" czy "jedyny sensowny". Bo on ani nie jedyny ani nie możliwy ani nie sensowny.
widzę że jesteś rycerzem TV,który broni jej honoru :P
13547
#Skaut nieaktywny
3 maja 2015r. o 16:32
Pannazdzieckiem napisał(a):
Myślę , że Kukiz nie ma czasu , na to aby myśleć , ...

Z całego Twojego, jak zwykle przydługiego, wywodu na uwagę zasługuje tylko ten fragment i z nim się zgadzam.

Ignoruję posty bez sensu, chamskie, obraźliwe i oczywiście ich autorów.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 maja 2015r. o 17:59
Skaut napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):
Myślę , że Kukiz nie ma czasu , na to aby myśleć , ...

Z całego Twojego, jak zwykle przydługiego, wywodu na uwagę zasługuje tylko ten fragment i z nim się zgadzam.

No i o to mi chodziło , Drogi Skaucie :) Abyś wiedział . Kto wychowa przyszłe pokolenia Polaków jeśli nie tacy jak My. To po co ja tyle lat klepię w tą klawiaturę ? Czy określenie Łysiaka " flinta w flincie " mówi Ci coś .... Skaucie ?

Cieszy mnie to , że Przyjaciół mam , a nie popleczników

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
11445
PanM
3 maja 2015r. o 18:47
Prezydent Rzeczypospolitej jest jedynie figurantem.

Dlaczego Kukiz jest najlepszym kandydatem dla Polaków ?

Dlatego żę jest prawdopodobne że okroi wydatki gabinetu oraz zawetuje niektóre decyzje rujnujące gospodarkę.
Może zainicjuje powrót do emerytury w wieku 65 lat lub mniej .

My możemy jedynie zagłosować i czekać co z tego wyniknie.Na zbyt wiele nie ma co liczyć .

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~ha ha niezalogowany
3 maja 2015r. o 19:32
skorn napisał(a): http://www.latarnikwyborczy.pl/#

Róbta test i wpisujta co wam wyszło, tylko szczerze!

U mnie Korwin i Wilk na pierwszym miejscu.

http://www.latarnikwyborczy.pl/#

Wpisywałem na róże sposoby: zawsze Komorowski jest w czołówce.

:D :D
Wpiszesz wszystko na nie to Mikke jest w czołówce.
Wpiszesz, że nie masz zdania to wyskakuje Kukiz :D :D

Głosuj na kogo uważasz, bo to wszystko manipulacja cd.
ZMIANY, ZMIANY, ZMIANY !! !! !!
~Iza niezalogowany
3 maja 2015r. o 19:44
Preczzkomuna napisał(a): ciekawa opcja jest rowniez model szwajcarsk,i rozwiazanie kompromisowe... Poczytaj o tym. :-)

Jest ciekawa i kompromisowa. Obowiązkowe podstawowe ubezpieczenie zdrowotne w prywatnych kasach chorych to circa 200 CHF/os. /m-c + franszyza średnio 10% za usługę, reszta refundowana przez kasy i ze środków publicznych. Nie dotyczy leczenia w prywatnych klinikach i stomatologii ;)

W Polsce wymagałoby to przełamania bariery, że trzeba płacić, pozostaje kwestia ile, bo poziom życia i płac jest inny (strefa biedy - 1/3 populacji).

10592
#bieda nieaktywny
3 maja 2015r. o 21:42
PanM napisał(a): Prezydent Rzeczypospolitej jest jedynie figurantem.

Prezydent wg mnie powinien: dobrze wyglądać, mieć wysoką kulturę osobistą, umieć się (mądrze) wypowiedzieć i dobrze byłoby gdyby jeszcze władał językiem angielskim. Taki powinien być prezydent a wybieranie prezydenta bo obiecuje mija się z celem, bo żaden nic nie zrobi bez większości w sejmie. Czyli jak PanM napisał to tylko taka figura co ma dobrze wyglądać i umieć sie zachować przy, że tak napisze, stole.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza