Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

13547
#Skaut nieaktywny
14 maja 2015r. o 22:54
skorn napisał(a):
Skaut napisał(a): Na pewno nie zaszkodzi Polsce bardzie niż PiS u władzy. !!

A czym zaszkodziło Polsce PiS u władzy BARDZIEJ niż PO? Co to znaczy szkodzić Polsce twoim zdaniem?

Jeśli udajesz że nie wiesz to nie mam czasu na takie żarty a jeśli naprawdę nie wiesz to już nie warto Ci tego tłumaczyć.

Ignoruję posty bez sensu, chamskie, obraźliwe i oczywiście ich autorów.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Kukiz oszust czy głupek niezalogowany
14 maja 2015r. o 23:01
Cytat z Fejsa: "Gdyby obowiązywały JOWy. Gdyby wyniki z 10 maja były wynikami wyborów parlamentarnych to do Sejmu weszłyby PO i PiS. Ugrupowanie Kukiza który w skali kraju zdobył 20% otrzymałoby JEDEN mandat.

Panie Pawle, po głębszym zastanowieniu stwierdzam, że pański system JOW jest do dupy

Jutro prezydent-rezydent kieruje do Sejmu projekt wprowadzenia JOWów. Sorry robaczki, ale zostaliście wypukani przez reżym. Załatwili was na cacy. Na jesieni będzie POPiS w sejmie bez żadnych "radykałów"."

PS
Obejrzałem sobie rozmowę Kukiza z Olejnik: on chwali się, że zapewniał sukces PO i Komorowskiemu, wypiera się prawicowości i patriotyzmu. I jeszcze otwarcie chwali się przyjaźnią ze Schetyną.
Wychodzi na to że to Schetyna wydudkał 20% wyborców.
~kobiecinka niezalogowany
14 maja 2015r. o 23:07
Skaut napisał(a):
skorn napisał(a):
Skaut napisał(a): Na pewno nie zaszkodzi Polsce bardzie niż PiS u władzy. !!

A czym zaszkodziło Polsce PiS u władzy BARDZIEJ niż PO? Co to znaczy szkodzić Polsce twoim zdaniem?

Jeśli udajesz że nie wiesz to nie mam czasu na takie żarty a jeśli naprawdę nie wiesz to już nie warto Ci tego tłumaczyć.

jak ktoś nie ma argumentu, nie potrafi wyjaśnić, jest do bulu zarozumiały w swojej głópocie to zachowuje się jak psełdo skałt.
Mimi wszystko, czy mógłbyś wyjaśnić, bo ja też jestem ciekawa, czym Polsce zaszkodził PiS. I co to znaczy szkodzić Polsce. Nie musi być Twoim zdaniem, bo pewnie takowego nie posiadasz, a tefałen nie mówił co robić w takiej sytułejszyn.
~Partia Oszustów to największa klęska Pol niezalogowany
14 maja 2015r. o 23:09
skorn napisał(a):
Skaut napisał(a):

,

Jest inaczej - nie masz najmniejszych argumentów!
Za Pis były niższe ceny, wyższy wzrost gospodarczy, wyższe wykorzystanie środków unijnych, obniżyli podatki, podwyższyli świadczenia, nie było afer codziennie, mniej zatrudnionych urzędników, niższe bezrobocie! Pis - PO 100 : 0!
211
skorn
14 maja 2015r. o 23:10
Skaut napisał(a):
skorn napisał(a): A czym zaszkodziło Polsce PiS u władzy BARDZIEJ niż PO? Co to znaczy szkodzić Polsce twoim zdaniem?

Skoro to takie oczywiste, nie powinieneś mieć problemów z odpowiedzią. Czekam na merytoryczne argumenty.

<i>
~Radek niezalogowany
14 maja 2015r. o 23:13
~Kukiz oszust czy głupek napisał(a): Cytat z Fejsa: "Gdyby obowiązywały JOWy. Gdyby wyniki z 10 maja były wynikami wyborów parlamentarnych to do Sejmu weszłyby PO i PiS. Ugrupowanie Kukiza który w skali kraju zdobył 20% otrzymałoby JEDEN mandat.

Panie Pawle, po głębszym zastanowieniu stwierdzam, że pański system JOW jest do dupy

Jutro prezydent-rezydent kieruje do Sejmu projekt wprowadzenia JOWów. Sorry robaczki, ale zostaliście wypukani przez reżym. Załatwili was na cacy. Na jesieni będzie POPiS w sejmie bez żadnych "radykałów"."

PS
Obejrzałem sobie rozmowę Kukiza z Olejnik: on chwali się, że zapewniał sukces PO i Komorowskiemu, wypiera się prawicowości i patriotyzmu. I jeszcze otwarcie chwali się przyjaźnią ze Schetyną.
Wychodzi na to że to Schetyna wydudkał 20% wyborców.

Chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem :) po czym wnioskujesz, że ugrupowanie Kukiza dostało by tylko jeden mandat skoro nie wiesz w ilu okręgach wygrali jego kandydaci??? Jeżeli wygraliby w 100 okręgach to weszłoby ich do sejmu 100 ale w skali kraju mieli tylko 20% poparcia :) Właśnie widzę ludzie, że kompletnie tego nie rozumiecie bo media robią Wam wodę z mózgu. W mediach zawsze podają sondaże w skali kraju bo mamy partie ogólnokrajowe, a my mamy wybierać swojego lokalnego lidera np. w powiecie którego za 4 lata rozliczę z jego obiecanek. W tej chwili głosujecie na 10 człowieka na liście PO a dostaje się pierwszy, drugi i może trzeci. Czy to jest w porządku skoro ten 10 zdobył najwięcej głosów???
11445
PanM
14 maja 2015r. o 23:14
Oto moim zdaniem najważniejsze postulaty dla Polaków .
Otrzymali je obaj kandydaci./ i nie tylko /
Nie liczę że któryś odpowie ale mam, pewność że tu ja mam rację.

[img=1431638065_v2rbzht.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~ niezalogowany
14 maja 2015r. o 23:16
powinno być 1 majA (pierwszy dzień miesiąca maja)
REKLAMAMrowka zaprasza