skorn napisał(a):Skaut napisał(a): Na pewno nie zaszkodzi Polsce bardzie niż PiS u władzy. !!
A czym zaszkodziło Polsce PiS u władzy BARDZIEJ niż PO? Co to znaczy szkodzić Polsce twoim zdaniem?
Skaut napisał(a):skorn napisał(a):Skaut napisał(a): Na pewno nie zaszkodzi Polsce bardzie niż PiS u władzy. !!
A czym zaszkodziło Polsce PiS u władzy BARDZIEJ niż PO? Co to znaczy szkodzić Polsce twoim zdaniem?
Jeśli udajesz że nie wiesz to nie mam czasu na takie żarty a jeśli naprawdę nie wiesz to już nie warto Ci tego tłumaczyć.
skorn napisał(a):,Skaut napisał(a):
Jeśli udajesz że nie wiesz to nie mam czasu na takie żarty a jeśli naprawdę nie wiesz to już nie warto Ci tego tłumaczyć.
Skaut napisał(a):skorn napisał(a): A czym zaszkodziło Polsce PiS u władzy BARDZIEJ niż PO? Co to znaczy szkodzić Polsce twoim zdaniem?
~Kukiz oszust czy głupek napisał(a): Cytat z Fejsa: "Gdyby obowiązywały JOWy. Gdyby wyniki z 10 maja były wynikami wyborów parlamentarnych to do Sejmu weszłyby PO i PiS. Ugrupowanie Kukiza który w skali kraju zdobył 20% otrzymałoby JEDEN mandat.
Panie Pawle, po głębszym zastanowieniu stwierdzam, że pański system JOW jest do dupy
Jutro prezydent-rezydent kieruje do Sejmu projekt wprowadzenia JOWów. Sorry robaczki, ale zostaliście wypukani przez reżym. Załatwili was na cacy. Na jesieni będzie POPiS w sejmie bez żadnych "radykałów"."
PS
Obejrzałem sobie rozmowę Kukiza z Olejnik: on chwali się, że zapewniał sukces PO i Komorowskiemu, wypiera się prawicowości i patriotyzmu. I jeszcze otwarcie chwali się przyjaźnią ze Schetyną.
Wychodzi na to że to Schetyna wydudkał 20% wyborców.