Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~ niezalogowany
11 kwietnia 2015r. o 22:56
Nie ma aktualnie lepszego kandydata od Kmorowskiego.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ssklasse niezalogowany
11 kwietnia 2015r. o 23:45

~ napisał(a): Nie ma aktualnie lepszego kandydata od Kmorowskiego.[/
Ty idioto
~koral niezalogowany
11 kwietnia 2015r. o 23:47
~ napisał(a): Nie ma aktualnie lepszego kandydata od Kmorowskiego.

Bzdury piszesz!!!

Zmienić go na innego i już będziesz mówił, że to ten drugi jest najlepszy.

Pisz, że to ty tak myślisz. Gdybyś prowadził własną działalność, to wiedziałbyś, że rządy PO i Komorowskiego to najgorszy syf jaki nam się trafił od wojny.
~ niezalogowany
11 kwietnia 2015r. o 23:53
Zgadzam się.Ktoś kto jest pracownikiem i wystarcza mu marna pensyjka zeby przeżyć z miesiąca na miesiąc to bedzie głosował na tych zdrajców złodziei niszczycieli PAŃSTWA POLSKIEGO .Ktoś kto nie płaci haraczu nie pojmuje tego jak bardzo w Polsce jest źle !!
~hannnns klosssss niezalogowany
11 kwietnia 2015r. o 23:55
Obrzygane polaczki wybierzcie sobie bula gajowego ja spadam nach deutschland ten naröd już zdechł , panna zawijaj się ze mną, a frajery nich głosujo na komora
~ niezalogowany
12 kwietnia 2015r. o 0:18
Komorowski wygra bo nie ma z kim przegrać. Reszta kandydatów to liga podwórkowa.
~koral niezalogowany
12 kwietnia 2015r. o 0:43
~ napisał(a): Komorowski wygra bo nie ma z kim przegrać. Reszta kandydatów to liga podwórkowa.

Może jeszcze jakiś argument podasz, bo jak na razie to mnie nie przekonujesz żebym głosował na marionetkę.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 kwietnia 2015r. o 1:40
~hannnns klosssss napisał(a): ... panna zawijaj się ze mną, a frajery nich głosujo na komora

Nie . Ja tu zostanę Hanss :) Ponieważ mam jaja , nie macicę . No tak mnie Stwórca obdarował i gdzież mi wnikać w Jego decyzje :D

Bić się trzeba aż do śmierci , jeśli się w coś wierzy. A ja wierzę ... Naród Polan się odrodzi ... wrócą emigranci , i nie będzie powodów do samobójstwa ... wiara w Stwórcę , a właściwie wiedza więcej daje niż wiara w kosmitę JHWH

Techniczny, skasuj temat , jak Ukrainę. Nie ma na kogo głosować .

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK