Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

2900
#falco nieaktywny
12 kwietnia 2015r. o 7:43
a ja myślę Pietrek że właśnie trzeba mieć ''jaja jak kokosy'' by właśnie wyjechać z tego kraju...
dlaczego?...bo niejednokrotnie ludzie stawiają na szali coś więcej niż ''patriotyzm'' ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~koral niezalogowany
12 kwietnia 2015r. o 13:13
Czy któryś z kandydatów będzie w Bolesławcu? bo ponoć był Janusz Korwin Mikke i nic o tym nie wiedziałem.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 kwietnia 2015r. o 13:35
falco napisał(a): a ja myślę Pietrek że właśnie trzeba mieć ''jaja jak kokosy'' by właśnie wyjechać z tego kraju...
dlaczego?...bo niejednokrotnie ludzie stawiają na szali coś więcej niż ''patriotyzm'' ;)

Zgadza się Jasiek , mamonę stawiają. Czy zalecałem Ci już Doktrynę szoku Naomi Klein ? Piękna Kobieta , a jaka pracowita ... zebrała tysiące źródeł , aby tępić tą neoliberalną zarazę POpaprańców , mającą swój początek w eugenice. Czyli w morderstwie. Oraz drugą stronę politycznej sceny , ludzi jara ... :D nie mówiąc o innych paligłupach , korwinach i kwachach.

Jedź , szerokiej drogi :) . Ja zostaję :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
13021
eto
12 kwietnia 2015r. o 13:46
http://ewybory.eu/wybory-prezydenckie-2015/kandydaci/janusz-palikot/
http://ewybory.eu/wybory-prezydenckie-2015/kandydaci/jacek-wilk/

Komorowski jest z Obornik, Kukis ma tylko średnie a Kowalski podstawowe. Na tych nie głosuję.!!!!

Ogórek, Palikot, Duda, Wilk i Jarubas; na kogoś z nich zagłosuję. !!
211
skorn
12 kwietnia 2015r. o 13:46
~ napisał(a): Nie ma aktualnie lepszego kandydata od Kmorowskiego.

<i>
~klucz-nick niezalogowany
12 kwietnia 2015r. o 14:52
http://niewygodne.info.pl
2900
#falco nieaktywny
12 kwietnia 2015r. o 15:46
Pannazdzieckiem napisał(a):
falco napisał(a): a ja myślę Pietrek że właśnie trzeba mieć ''jaja jak kokosy'' by właśnie wyjechać z tego kraju...

Zgadza się Jasiek , mamonę stawiają. Czy zalecałem Ci już Doktrynę szoku Naomi Klein ? Piękna Kobieta , a jaka pracowita ... zebrała tysiące źródeł , aby tępić tą neoliberalną zarazę POpaprańców , mającą swój początek w eugenice. Czyli w morderstwie. Oraz drugą stronę politycznej sceny , ludzi jara ... :D nie mówiąc o innych paligłupach , korwinach i kwachach.

Jedź , szerokiej drogi :) . Ja zostaję :)

tylko nie ''jasiek'' :>
''mamonę '' powiadasz?...to oczywiste tylko pomyśl co jest z nią niejednokrotnie związane...
myślę że może 10% to czysta chęć 'bogactwa'' ;) a reszta to samo życie a właściwie chęć zagwarantowania rodzinie ,najbliższym i sobie jakiegoś poziomu życia a nie ocierania się o wegetację od -do...
Ty rozszerzasz problem emigracji bardziej filozoficznie a to błąd bo to tylko rzeczywistość...
myślisz że potrzebna mi jest jakaś Klein i jej ''tysiące źródeł''?
mam rozum i patrzę do przodu...
to nie żadna Klein czy inne Goldbandy mogą tu coś zmienić a już na pewno nie Kwaśniewscy (zwinął kasę za zgodę na więzienia CIA ) Korwin (śpiący w parlamencie bo i tak kasa ''leci'') czy Ogórek (bo co z tego że niezły ''lachon'' do której Putin nie zadzwoni)
Piotrek -''mam dwie ręce to se kręcę'' i to jest moja ''doktryna szoku'' :)
jutro ,pojutrze za miesiąc a może za rok ...jak ''wolność i demokracja '' mnie nie wykończy
:D
a ''patriotyzm''?...pieprzenie bzdur :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
12 kwietnia 2015r. o 15:50
Wygra Bronisław Komorowski. Reszta jest bez szans.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza