Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Problem z zalewem Ukraińców!

~ niezalogowany
18 maja 2015r. o 19:00
~gringo napisał(a): ostatnio byłem we Wrocławiu na dworcu, tam jest pełno Ukraińców!!

Leciałem niedawno z lotniska Luton... Na Okęciu jest mniej Polaków :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4122
#karmelka29 nieaktywny
18 maja 2015r. o 19:08
:) I co w związku z tym?

Trzeba tak żyć, żeby można było mieć szacunek dla samego siebie.
~ niezalogowany
18 maja 2015r. o 19:25
Skaut napisał(a): Nie przesadzaj z tym "zalewem". Jeśli dostają Kartę Polaka to znaczy że mają polskie korzenie. To potomkowie naszych dziadów i pradziadów. Dobrze że nasza Ojczyzna się od nich nie odwraca i próbuje im pomóc. Nasi emigranci bardziej "zalewają" W. Brytanię, Niemcy i parę innych krajów. Trochę więcej empatii człowieku !!
Gdzie oni byli ze swoimi korzeniami do tej pory?
~gringo niezalogowany
18 maja 2015r. o 19:45
jak Cie Karmelka złapie kilku nachlanych ukraińców i wyd..ma to bedziesz wiedziała co w związku z tym :)
4122
#karmelka29 nieaktywny
18 maja 2015r. o 19:55
:) Drogi kolego, jakoś mnie to nie straszne .
:) Zbrodnie Wołyńskie..to historia
:) Dyma nas póki co rząd.. ;)

10630
#CNC nieaktywny
18 maja 2015r. o 19:57
~gringo napisał(a): jak Cie Karmelka złapie kilku nachlanych ukraińców i wyd..ma to bedziesz wiedziała co w związku z tym :)

może ona lubi być dymmmana więc to dla niej żadna kara :D
4122
#karmelka29 nieaktywny
18 maja 2015r. o 20:03
CNC napisał(a):
~gringo napisał(a): jak Cie Karmelka złapie kilku nachlanych ukraińców i wyd..ma to bedziesz wiedziała co w związku z tym :)

:) Karą dla mnie jest,tolerować takich baranów jak Ty ...

10630
#CNC nieaktywny
18 maja 2015r. o 20:07
karmelka29 napisał(a):
CNC napisał(a):

:) Karą dla mnie jest,tolerować takich baranów jak Ty ...

ja też kocham zwierzęta :D ale nie toleruje jak ktoś połyka coś czego nie może przełknąć :D poszukaj pastwiska , jedz do woli !! [img=1431972426_ekdl21i.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAPodatek miedziowy