falco napisał(a): nie myśl ...
zrób to :)
posłuchaj tego ... ;)
Dopisane 30.12.2015r. o godz. 12:07:jadę do miasta, jak wrócę przeczytam... ;)
~ napisał(a):Nie mozna wyjść nawet z największej matni skoro nie można odkręcić faktów,moje życie byłoby wtedy bajką gdyby pokochał mnie ten za którym ja ginę i przepadam ,dopóki ten cud się nie stanie o zadnej bajce nie może być mowy,a skoro się nie stanie to w tej matni będę nadal tkwić i nic nie pomoże.sadwaters napisał(a):Chyba zapomniałaś jaki był temat dyskusji-na pewno nie było mowy o facecie,~DP napisał(a): Reasunując
''suna-sumarum, życie to nie bajka, a cytaty nijak mają się do ''pospolitości'' codzienności.Bajkowego jutra życzę.
Mają, mają.
Z Ciebie po prostu wychodzi zgorzknienie i mylisz to z realizmem.
Nazywaj to jak chcesz, szukaj faceta, który będzie rozumiał i lubił te same książki, co Ty, który będzie chciał z Tobą rozmawiać. Rób,jak uważasz, bo to Twoje życie.Dopisane 29.12.2015r. o godz. 19:15:sadwaters napisał(a):~DP napisał(a): Reasunując
''suna-sumarum, życie to nie bajka, a cytaty nijak mają się do ''pospolitości'' codzienności.Bajkowego jutra życzę.
Mają, mają.
Z Ciebie po prostu wychodzi zgorzknienie i mylisz to z realizmem.
Nazywaj to jak chcesz, szukaj faceta, który będzie rozumiał i lubił te same książki, co Ty, który będzie chciał z Tobą rozmawiać. Rób,jak uważasz, bo to Twoje życie.
Zapomniałam dodać - życie może być bajką, wszystko zależy od tego, jak je widzisz. Nawet z największej matni można wyjść, tylko trzeba chcieć.
~DP napisał(a): Wszystko jest do zrobienia, gdy chcesz schudnąć , musisz zmienić sposób żywienia, gdy chcesz zmienić życie -zmień myślenieCzy można wyjąć człowiekowi mózg i włożyć na to miejsce nowy? Wtedy li i jedynie można zmienić sposób myślenia,to pytanie zadawał sobie już Wokulski,i nie mógł zmienić sposobu myślenia choć czynił nadludzkie wysiłki w końcu się unicestwił doszedłszy do przekonania,że nie jest to możliwe,jestem maksymalistką ,wszystko albo nic,a więc TEN ,albo żaden,żadne myślenie nic nie zmieni bo moje myśli [wszystkie myŚli] to ON.
falco napisał(a): sadwaters :)
wiedziałem że Ci się spodoba a wstydzić się nie ma czego
mało kto słucha muzyki YES
nie dziękuj ...to prawdziwa przyjemność wiedząc że Ci się spodobało :)
~ZA,,,NA napisał(a):~DP napisał(a): Wszystko jest do zrobienia, gdy chcesz schudnąć , musisz zmienić sposób żywienia, gdy chcesz zmienić życie -zmień myślenieCzy można wyjąć człowiekowi mózg i włożyć na to miejsce nowy? Wtedy li i jedynie można zmienić sposób myślenia,to pytanie zadawał sobie już Wokulski,i nie mógł zmienić sposobu myślenia choć czynił nadludzkie wysiłki w końcu się unicestwił doszedłszy do przekonania,że nie jest to możliwe,jestem maksymalistką ,wszystko albo nic,a więc TEN ,albo żaden,żadne myślenie nic nie zmieni bo moje myśli [wszystkie myŚli] to ON.
~ZA,,,NA napisał(a):OPĘTAŁ CIĘ TO DIABEŁ~DP napisał(a): Wszystko jest do zrobienia, gdy chcesz schudnąć , musisz zmienić sposób żywienia, gdy chcesz zmienić życie -zmień myślenieCzy można wyjąć człowiekowi mózg i włożyć na to miejsce nowy? Wtedy li i jedynie można zmienić sposób myślenia,to pytanie zadawał sobie już Wokulski,i nie mógł zmienić sposobu myślenia choć czynił nadludzkie wysiłki w końcu się unicestwił doszedłszy do przekonania,że nie jest to możliwe,jestem maksymalistką ,wszystko albo nic,a więc TEN ,albo żaden,żadne myślenie nic nie zmieni bo moje myśli [wszystkie myŚli] to ON.