Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Samotność

~ niezalogowany
30 grudnia 2015r. o 16:17
:D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10630
#CNC nieaktywny
E napisał(a):
~ napisał(a): cnc ma własciwe priorytety, tylko robi was w balona a wy łykacie wszystko jak pelikany :D

Właśnie o tym pisałam :D

Pani E... z Tobą to moge nawet pójść na romantyczna kolacje, spacer,wino przy kominku na koniec całus w policzek i tyle :D ale inne to lubie poczuc na moim korzeniu :D :D :D :D
3004
#masi nieaktywny

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
~ niezalogowany
30 grudnia 2015r. o 16:18
~zakochana niezalogowany
30 grudnia 2015r. o 16:21
CNC napisał(a):
~zak,,na napisał(a): Ciebie CNC chyba zazdrość pali ,że jeszcze ktoś potrafi kochać z całego serca,zrozum ,że takie szczęście nie przychodzi łatwo ,trzeba o nie powalczyć,pocierpieć,wtedy ma ten smak ,łatwe przygody seksualne bo użyłeś nieprawnie słowa"miłosne" nie sa dla ludzi prawych i szanujących prawdziwe wartości,mnie ani myslę mego ukochanego nie interesuje rozpusta tylko szczere uczucie ,musi ono więc dojrzeć ,musimy je wypracować,jesteśmy zamknięci na łatwe przygody,brzydzimy sie nimi,ale nikogo nie potepiam,nie moja sprawa ,proszę tez nie negowac prawdziwej miłości ,skoro cenisz łatwość to twoja rzecz,jednak myślę ,ze czysta miłość nie dla ciebie,nie pojmiesz tego cudownego uczucia.

Zazdrość hahah jestem realistą nie snuje marzeń , nie słucham głupiego pier....o miłośći z serca czy z dup.... :D twoja kobieta wcześniej czy później da komus du... też z miłości bo stwierdzi ze nie dajesz jej tego czego ona oczekuje, a ty jeszcze szybciej pomyślisz o innych kobietach bo taki jest facet ...dziurek nigdy dośc...a ty sobie wmawiaj ze coś tam dojrzewa , rośnie czy chu... wie co jeszcze . :D nie szukam miłości , zwiazku...czy kogos kto mnie wybawi , to nie komedia romantyczna ani nie 16 wiek ....boga nie ma
Uwazaj sobie jak chcesz ,zastanawia mnie tylko jaki masz dowód na to ,ze Boga nie ma ? Bo ja nie mam.Ja i mój ukochany modlimy się.I proszę ,nie bądź ordynarny ,za dużo tych paskudztw.
~zak,,na niezalogowany
30 grudnia 2015r. o 16:24
E napisał(a):
~zak,,na napisał(a): Ciebie CNC chyba zazdrość pali ,że jeszcze ktoś potrafi kochać z całego serca

Zakochana :) nie wierz w to co CNC pisze, bo On ma zupełnie inne priorytety, jeśli o kobiety chodzi :D
To też nie wierzę w te bzdury
3004
#masi nieaktywny
30 grudnia 2015r. o 16:35
Widzę, że ostatnio bardzo popularne są "ułańskie fantazje..." :)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
2900
#falco nieaktywny
30 grudnia 2015r. o 16:52
fantazja fantazją ale ja również mam problem ...
chyba sobie temat założę i ktoś mi pomoże w jego rozwiązaniu :D

nie ,nie ...nie o samotność mi chodzi :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza