sadwaters napisał(a): ~za,,na napisał(a): sadwaters napisał(a): falco napisał(a): sadwaters :)
wiedziałem że Ci się spodoba a wstydzić się nie ma czego
mało kto słucha muzyki YES
nie dziękuj ...to prawdziwa przyjemność wiedząc że Ci się spodobało :)
:)Dopisane 30.12.2015r. o godz. 14:22:~ZA,,,NA napisał(a): ~DP napisał(a): Wszystko jest do zrobienia, gdy chcesz schudnąć , musisz zmienić sposób żywienia, gdy chcesz zmienić życie -zmień myślenie
Czy można wyjąć człowiekowi mózg i włożyć na to miejsce nowy? Wtedy li i jedynie można zmienić sposób myślenia,to pytanie zadawał sobie już Wokulski,i nie mógł zmienić sposobu myślenia choć czynił nadludzkie wysiłki w końcu się unicestwił doszedłszy do przekonania,że nie jest to możliwe,jestem maksymalistką ,wszystko albo nic,a więc TEN ,albo żaden,żadne myślenie nic nie zmieni bo moje myśli [wszystkie myŚli] to ON.
Przepraszam, że to piszę.
Z jednej strony Ci zazdroszczę - mnie nie było dane doświadczyć tak silnych emocji względem drugiego człowieka.
Z drugiej strony Ci współczuje - ograniczasz sens swojego istnienia do tego, czy będzie w nim obecny ON.
A wiesz, dlaczego On nie odwzajemnia Twoich uczuć?
Nie, nie ograniczam sensu swego istnienia do obecności Jego w nim ale wiem ,ze z Nim była by to ta cudowna bajka ,której wszyscy tak pragniemy,a dlaczego nie odwzajemnia moich uczuć? Bo o nich nie wie,nie okazuję mu ,nie mogę jeszcze ,boję się,choć gdyby przypatrywał mi się uważniej to by to wyczytał w moich oczach,wcale tez nie wiem czy by odwzajemnił gdyby wiedział,bo nie wiem o nim czy kogoś ma ,czy kocha,przecież nie mam prawa o to zapytać ,tak się nie robi po prostu,poza tym ON mi jest potrzebny ale czy ja jemu?Nie wiem dlaczego i jak mnie zaczarował ,chyba tym ciepłem w oczach,wiem tylko ,ze jest najważniejszy,nie myślałam ,ze az tak mną zawładnie nie wiedząc o tym,magik,czarodziej?
A więc sprawa wcale nie jest beznadziejna.
Daj mu jakiś znak, może On boi się tak samo, jak Ty. ;)
To jest całkiem prawdopodobne ,ostatnio to zauważyłam ,że jest trochę nieśmiały w uroczy sposób,moze On tak jak ja nie ma odwagi,czas pokaże ,oby to tylko była ta przeszkoda a nie ,ze np żonaty.Wiesz ,Ty jesteś bardzo mądra ,dziekuję Ci za zrozumienie i że mnie nie "hejtujesz" ,tylko piszesz jak przyjaciółka :*