Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Samotność

~za,,,na niezalogowany
30 grudnia 2015r. o 15:24
sadwaters napisał(a):
~za,,na napisał(a):
sadwaters napisał(a):
falco napisał(a): sadwaters :)
wiedziałem że Ci się spodoba a wstydzić się nie ma czego
mało kto słucha muzyki YES

nie dziękuj ...to prawdziwa przyjemność wiedząc że Ci się spodobało :)

:)Dopisane 30.12.2015r. o godz. 14:22:
~ZA,,,NA napisał(a):
~DP napisał(a): Wszystko jest do zrobienia, gdy chcesz schudnąć , musisz zmienić sposób żywienia, gdy chcesz zmienić życie -zmień myślenie
Czy można wyjąć człowiekowi mózg i włożyć na to miejsce nowy? Wtedy li i jedynie można zmienić sposób myślenia,to pytanie zadawał sobie już Wokulski,i nie mógł zmienić sposobu myślenia choć czynił nadludzkie wysiłki w końcu się unicestwił doszedłszy do przekonania,że nie jest to możliwe,jestem maksymalistką ,wszystko albo nic,a więc TEN ,albo żaden,żadne myślenie nic nie zmieni bo moje myśli [wszystkie myŚli] to ON.

Przepraszam, że to piszę.
Z jednej strony Ci zazdroszczę - mnie nie było dane doświadczyć tak silnych emocji względem drugiego człowieka.
Z drugiej strony Ci współczuje - ograniczasz sens swojego istnienia do tego, czy będzie w nim obecny ON.
A wiesz, dlaczego On nie odwzajemnia Twoich uczuć?
Nie, nie ograniczam sensu swego istnienia do obecności Jego w nim ale wiem ,ze z Nim była by to ta cudowna bajka ,której wszyscy tak pragniemy,a dlaczego nie odwzajemnia moich uczuć? Bo o nich nie wie,nie okazuję mu ,nie mogę jeszcze ,boję się,choć gdyby przypatrywał mi się uważniej to by to wyczytał w moich oczach,wcale tez nie wiem czy by odwzajemnił gdyby wiedział,bo nie wiem o nim czy kogoś ma ,czy kocha,przecież nie mam prawa o to zapytać ,tak się nie robi po prostu,poza tym ON mi jest potrzebny ale czy ja jemu?Nie wiem dlaczego i jak mnie zaczarował ,chyba tym ciepłem w oczach,wiem tylko ,ze jest najważniejszy,nie myślałam ,ze az tak mną zawładnie nie wiedząc o tym,magik,czarodziej?

A więc sprawa wcale nie jest beznadziejna.
Daj mu jakiś znak, może On boi się tak samo, jak Ty. ;)
To jest całkiem prawdopodobne ,ostatnio to zauważyłam ,że jest trochę nieśmiały w uroczy sposób,moze On tak jak ja nie ma odwagi,czas pokaże ,oby to tylko była ta przeszkoda a nie ,ze np żonaty.Wiesz ,Ty jesteś bardzo mądra ,dziekuję Ci za zrozumienie i że mnie nie "hejtujesz" ,tylko piszesz jak przyjaciółka :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
30 grudnia 2015r. o 15:25
~za,na napisał(a): Wiem ,bo poznałam cudownego człowieka i go pokochałam,czy to dziwne ,że właśnie jego chcę mieć dla mnie szczęście jak go zobaczę a co dopiero dotknąć go ,to jest MIŁOŚĆ,i tyle

Najwyraźniej on kogoś kocha skoro nie zauważa Twoich oczu, pewnie maślanych
na jego widok. Lepiej spytaj, bo się rozkochasz na maksa i nagle kubeł zimnej wody na głowę.
14448
#sadwaters nieaktywny
30 grudnia 2015r. o 15:31
Do Zako(...)na:
Trzymam kciuki, zrób coś koniecznie, żebyś później nie żałowała.
Nawet, jeśli okazałoby się, że jednak nie jesteście sobie pisani (czego Ci nie życzę), będziesz miała poczucie, że jednak próbowałaś :)
Daj kiedyś znać, jak tam sytuacja wygląda ;)

POWODZENIA!

~ niezalogowany
30 grudnia 2015r. o 15:31
~ napisał(a):
~za,na napisał(a): Wiem ,bo poznałam cudownego człowieka i go pokochałam,czy to dziwne ,że właśnie jego chcę mieć dla mnie szczęście jak go zobaczę a co dopiero dotknąć go ,to jest MIŁOŚĆ,i tyle

Najwyraźniej on kogoś kocha skoro nie zauważa Twoich oczu, pewnie maślanych
na jego widok. Lepiej spytaj, bo się rozkochasz na maksa i nagle kubeł zimnej wody na głowe. A tam ,nie robię maślanych oczu ,raczej się mile do niego uśmiecham,a własnie dlatego nie pytam o nic bo nie chcę tego kubła na głowę,chcę tylko powiedzieć ,ze jest On miły zawsze dla mnie i patrząc na mnie ma własnie maślane oczy ,tyle w nich ciepła i magii,jednak relacja i nierówność między nami jest takiego rodzaju ,że nas powstrzymuje.
~ niezalogowany
30 grudnia 2015r. o 15:40
sadwaters napisał(a): Do Zako(...)na:
Trzymam kciuki, zrób coś koniecznie, żebyś później nie żałowała.
Nawet, jeśli okazałoby się, że jednak nie jesteście sobie pisani (czego Ci nie życzę), będziesz miała poczucie, że jednak próbowałaś :)
Daj kiedyś znać, jak tam sytuacja wygląda ;)POWODZENIA NA PEWNO Tobie pierwszej dam o tym znać ,mam szaloną chęć nawet wyznać jaka relacja nas łączy ale ten świat jest taki mały ,że zaraz wszyscy będą wiedzieli o kogo chodzi,a tego nie chcę bo zbyt Go szanuję,jeżeli by się ułożyło po mojej myśli to wtedy ujawnię kim On jest.Dzięki za życzliwość pozdrawiam serdecznie :)
10630
#CNC nieaktywny
30 grudnia 2015r. o 15:46
przestańcie z tymi głupotami... poznałem raz kobietę nad morzem , trochę rozmawialiśmy , trochę było tańców i parę piwek a na parkiecie spotkały sie nasze jezyki :D w pewnym momencie złapała mnie za rękę i włożyła pod spódnice, majtek brak :D oczywiście soki pozostały na palcach :D zrozumieliśmy sie bez słów i to była właśnie miłość
A te romansowe dziwadła sa dla frajerów
3004
#masi nieaktywny
30 grudnia 2015r. o 15:51
CNC, uwielbiam twoje opowieści, jesteś mistrzem... ::D
Chociaż mógłbyś pozostawić sobie jakiś sekret ;)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
3306
#Anonim3306 nieaktywny
30 grudnia 2015r. o 15:55
sadwaters napisał(a):
CNC napisał(a): miłość - :D :D :D

Dlaczego uważasz, że to żart?
Nie jestem już dzierlatką, ale naprawdę mam nadzieje, że coś takiego, jak miłość istnieje. Może nie będzie dane mi jej doświadczyć, trudno. Zaakceptuje to, póki co jednak wierzę.
..

sad :) starość nie radość ;) młodość nie wieczność :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza