Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Hawajskie otwarcie "Leśnego Potoku"
~Tak z boku patrząc........... niezalogowany
12 lipca 2015r. o 18:05
Nie wiem czy dobrze widziałem, ale przy atrakcji wodnej z żółtym daszkiem widać ogniska przebarwienia na dnie przy połączeniach. Niecka ze stali nierdzewnej miała być. Właśnie, dlaczego takie rozwiązanie, czym uwarunkowane? Są tańsze rozwiązania niecek basenowych.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
12 lipca 2015r. o 18:43
~ix napisał(a):
~ napisał(a):
Będzie przejście dla pieszych będą światła. spokojnie wszystko będzie.

A dlaczego nie zrobiono przed otwarciem? 3 lata to budowali. Strach tam dzieciaka puścić w wakacje.

Jakby wszystko zrobili od razu, to co robili by później.Do końca kadencji jeszcze trochę zostało czasu. :)
~ niezalogowany
12 lipca 2015r. o 19:15
~ix napisał(a):
~ napisał(a):
Będzie przejście dla pieszych będą światła. spokojnie wszystko będzie.

A dlaczego nie zrobiono przed otwarciem? 3 lata to budowali. Strach tam dzieciaka puścić w wakacje.

Małe dzieci powinny być pod opieką dorosłych. Jeżeli to starsze dziecko, niech idzie po lewej stronie, wtedy nie trzeba przechodzić przez ulicę.
~ niezalogowany
12 lipca 2015r. o 19:16
http://bobrzanie.pl/2015/07/12/ruch-drogowy-parkowanie-i-bezpieczenstwo-przy-zbiorniku-na-jeleniogorskiej/
~Olo niezalogowany
12 lipca 2015r. o 19:46
~ napisał(a):
Małe dzieci powinny być pod opieką dorosłych. Jeżeli to starsze dziecko, niech idzie po lewej stronie, wtedy nie trzeba przechodzić przez ulicę.

Taki mądry jesteś?
&feature=youtu.be
~ niezalogowany
12 lipca 2015r. o 20:05
Nie wiedziałam, że ludzie zapomnieli o swoich nogach. Samochód na samochodzie, a gdzie spacer dla zdrowia ??
~ niezalogowany
12 lipca 2015r. o 20:57
~ napisał(a): Nie wiedziałam, że ludzie zapomnieli o swoich nogach. Samochód na samochodzie, a gdzie spacer dla zdrowia ??

Szczególnie z końca miasta i okolicznych wioch z kocami, jedzeniem piciem i dziećmi. Puknij się w głowę. Po prostu komunikacja tam aż kusi wypadek. tfu tfu .... Nie miałem gdzie zaparkować, a dzieciaki już chciały pływać. Gdzie miałem stanąć?
~Cicha niezalogowany
12 lipca 2015r. o 21:21
Jeszcze nie skorzystałam, ale byłam się przejść, zobaczyć jak wygląda. Bardzo mi się podoba :) Teraz tylko wziąć się za remont naszych basenów przy Spacerowej i naprawdę jest gdzie się wybrać. Mam nadzieję, że kompleks będzie otwarty poza sezonem, ponieważ jest tam naprawdę ładnie. Kto nie chce się kąpać, to może przyjść i usiąść na ławce z książką w ręku. Gdy urosną posadzone rośliny, to myślę, że będzie jeszcze przyjemniej ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza