Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Hawajskie otwarcie "Leśnego Potoku"
12861
#EN57 nieaktywny
13 lipca 2015r. o 7:54
~, napisał(a):
EN57 napisał(a): Ja to chętnie bym popływał w części zbiornika a nie w basenie - a jak nie wolno to jak do tej pory żwirownia.

którą polecasz?
Parking jak najbardziej,przejście nadziemne także,bo wypadków sporo było na tym odcinku .

Krępnica, i okolice kozłowa i trzebienia.
Żwirownie na piachach i w bolesławicach zasyfione przez hołotę - ogólny syf.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
13 lipca 2015r. o 9:46
~ napisał(a): Trzeba zrobić tam rondo i przejście nadziemne i parking podziemny

Popieram, trzeba coś zrobić. Ja jeszcze nie korzystałam z tego basenu ale codziennie dojezdzam ta droga do miasta. Jest teraz niebezpiecznie. Kupa ludzi przechodzących którędy się da, samochody zaparkowane gdzie popadnie, dzieciaki kręcące się koło aut. Jechałam wolno ale i tak caly czas obawiałam się że ktoś mi wtargnie na jezdnie. Na poboczu przydałyby się BARIERKI, żeby ludzie nie chodzili którędy się da i nie stawiali aut gdzie popadnie . Ciągłe linie nic nie dają. A na przejściu dla pieszych SWIATŁA. Poza tym jak zabraknie miejsc parkingowych, to zdrowiej bo ludzie zaczną korzystać z ROWEROW.
~młody polak niezalogowany
13 lipca 2015r. o 9:47
I znowu pokazówka władz.Dlaczego nie wyremontowali starych są o wiele lepiej usytuowane i posiadają w sąsiedztwie boiska do siatkówki,koszykówki,piłki nożnej oraz kort tenisowy.A nie główna droga ze smrodem spalinami.MOŻE TAM JUŻ JEST TEREN SPRZEDANY. Pozdrawiam GAMONI !! !! !!
~użytkownik niezalogowany
13 lipca 2015r. o 9:58
No rzeźni była tam wczoraj... Ciekawe kto się by tłumaczył gdyby doszło do tragedii. Ja zaparkowałem dalej na drodze na Żeliszów koło leśniczówki jak się skręca, ale potem i tak musiałem iść poboczem z dzieciakami obok mknących aut. Problem w tym że na tej drodze na Żeliszów będzie niedługo obwodnica i rondo, także nici w upalne dni. Zupełnie nieprzemyslane.
~ niezalogowany
13 lipca 2015r. o 16:53
Ludzie podstawowa inwestycja to odbudowa zbiornika retencyjnego. Basen rekreacyjny jest dodatkiem i nie celem inwestycji. Fajnie że został zbudowany bo moja pociecha jest miejscem zauroczona. Na przejście dla pieszych czy światła musi zgodzić się zarządca czy właściciel drogi którym nie jest miasto Bolesławiec.
~ niezalogowany
13 lipca 2015r. o 16:53
Ludzie podstawowa inwestycja to odbudowa zbiornika retencyjnego. Basen rekreacyjny jest dodatkiem i nie celem inwestycji. Fajnie że został zbudowany bo moja pociecha jest miejscem zauroczona. Na przejście dla pieszych czy światła musi zgodzić się zarządca czy właściciel drogi którym nie jest miasto Bolesławiec.
~ niezalogowany
13 lipca 2015r. o 18:17
k1p napisał(a):
~mdm napisał(a): ...Kolejny basen a tak małym mieście to przesada...

Gdyby tak było, obiektu nie odwiedziłoby tyle osób. A patrząc na te tłumy, mimo nie najlepszej pogody, obiekt tego typu jest potrzebny.
Druga sprawa, nie rozumiem ludzi, którzy tak nieładnie i czasem pogardliwie traktują ludzi starszych w swoich postach. Niestety, droga młodzieży, czas leci i zaraz Wy będziecie mieli 60+, ciekawe, jak wtedy będziecie o sobie mówić i myśleć?
Co do samego basenu, dobra inicjatywa i jak widać po odwiedzających, bardzo się podoba. Faktem jest, że teren jest niewielki i nie przygotowany na przyjęcie tak dużej ilości osób. Może z czasem, po pierwszym boomie, liczba gości zmaleje. Czas pokaże, moim zdaniem, na razie jest

zdecydowanie na plus.

Tłumy sa bo obiekt jest darmowy ,gdyby pobierali opłaty tyle ludzi by nie było.Taki emeryt/ka raczej nie korzystają z basenów od platnie ale zadarmo raczej tak.uwazam ze kompleks powinnien byc odpłatny za niewielkie pieniadze aby jakies manele w tym basenie sie nie kapali
~ niezalogowany
13 lipca 2015r. o 19:04
~ napisał(a): Ludzie podstawowa inwestycja to odbudowa zbiornika retencyjnego. Basen rekreacyjny jest dodatkiem i nie celem inwestycji. Fajnie że został zbudowany bo moja pociecha jest miejscem zauroczona. Na przejście dla pieszych czy światła musi zgodzić się zarządca czy właściciel drogi którym nie jest miasto Bolesławiec.

Byl na to czas 3 lata. Poza tym ten "dodatek" basen to najdrizsza inwestycja i w budowie i w utrzymaniu. Wlacz myslenie! Lepiej bylo dac na remont tamtych basenow
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK