~ napisał(a): ~tri napisał(a): NETIA
http://www.speedtest.net/my-result/4596730973
miałem kablówke i była zajefajna, podnosili prędkośc umowa bezterminowa teraz mam netia za średnią miesięczną 38 zł bo w kablówce nie podniosą już prędkości będą czekać aż stanie się nie atrakcyjna i będzie lepiej przejść do upc
Z kolei ja analogiczne zdanie mam nt. Netii.
Wieloletnia umowa (jeszcze wtedy to był Dialog) co prawda jakość była OK - właściwie nigdy nie miałem problemów technicznych, prędkość stała, pingi ok, pakietów nie gubiło - jedyny mankament to oferta dla mojego miejsca zamieszkania.... która technicznie zatrzymała się na 3 lat wstecz... 60 czy nawet 70zł za internet 6Mb i ta stała gadka wraz z podpisywaniem kolejnej umowy (co prawda w tej chwili technicznie max u pana to 6Mb ale gwarantuje, że firma rozwija infrastrukturę i za pol roku będzie dużo lepiej) i efekt taki, że podpisujesz umowę max20 a zamiast 20Mb otrzymujesz 6Mb przez cały czas trwania umowy - żeby było śmieszniej w poprzedniej umowie miałem 8Mb (bonus nocny i weekendowy) ależ oczywiście pani w biurze oraz technicy Dialogu/Netii twierdzą że to niemożliwe, że na moim łączu tyle szło i więcej niż 6Mb nigdy nie było możliwości.
Niedawno podpisałem umowę z AzartSat - 60Mb za 60zł. Dla mnie nie ma porównania.
Jak nie ma porównania?? w UPC za 59zl dostajesz 120mbit.
Dla frajerów z bolesławca jest specjalna oferta 10mbit za 49zl czyli 20mbit wolniej niż norlalnie w UPC. Za 59pln zostajemy oszukani o 60mbit.. Dla mnie ta oferta UPC jest beznadziejna. Ciekawe ile będzie kosztowało 250mbit w Bolesławcu? Normalnie jest 89pln.. u nas pewnie ponad 100pln???
Ja tymczasowo przechodze na LTE puki bolesławiecka oferta dla frajerów nie zmieni się na normalną i nie ogarną burdelu i problemów z dostępem do neta.. Sobota bez internetu mi nie odpowiada, nawet gdy brakuje go tylko kilka godzin.. płacę za całodobowy dostęp a nie przerywany.