Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

AZARTSAT-UPC

211
skorn
7 września 2015r. o 0:41
Jakie modemy dają? Prócz Cisco epc3212.

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
315
#mir.ko nieaktywny
7 września 2015r. o 7:09
jeszcze wszystkim nie wymieniono modemów. 2 miesiące najbliższe. Warto się targowac przy nowych umowach. Bo nie można płacic mniej niż do tej pory. Nowi klienci są w lepszym położeniu. Nonsens. Pozdrawiam Panią z UPC za właściwe podejście i pomoc
~ niezalogowany
7 września 2015r. o 8:05
Jedno co jest pewne - jest totalny bajzel. Pobrałem nowy modem, kazano go podłączyć na godzinę, żeby pobrał oprogramowanie - OK. Po podłączeniu i kilku godzinach oczekiwania nic się nie pojawiło. Po telefonicznej rozmowie ktoś mnie oświecił, że modem nie będzie działać do października. Po co więc robią wymianę modemów ? Mam być półtora miesiąca bez netu ? Kompletna ignorancja i niewiedza działu technicznego naszego Azartu. Przestańcie robić ludzi w bambuko !
~odech niezalogowany
7 września 2015r. o 10:36
aż mi się odleciało w ogóle być w tym Azart Sacie i tym UPC, nie zachęcają klientów a wręcz odwrotnie!!
~NETIA niezalogowany
7 września 2015r. o 14:32
http://www.speedtest.pl/test/114285202
~pbbb niezalogowany
7 września 2015r. o 15:30
~ napisał(a): Jedno co jest pewne - jest totalny bajzel. Pobrałem nowy modem, kazano go podłączyć na godzinę, żeby pobrał oprogramowanie - OK. Po podłączeniu i kilku godzinach oczekiwania nic się nie pojawiło. Po telefonicznej rozmowie ktoś mnie oświecił, że modem nie będzie działać do października. Po co więc robią wymianę modemów ? Mam być półtora miesiąca bez netu ? Kompletna ignorancja i niewiedza działu technicznego naszego Azartu. Przestańcie robić ludzi w bambuko !

pierwsze slysze. Mi wymienili modem i net byl po pol godzinie.
~ niezalogowany
7 września 2015r. o 16:30
skorn napisał(a):
Navi napisał(a): Prędkość internetu w AZART-SAT jest to 16MB/s

16 Mb/s

Mi miły pan domokrążca z UPC powiedział że po przełączeniu będzie to już tylko 10 a nie 16 Mb/s
~ niezalogowany
7 września 2015r. o 16:41
Navi napisał(a): UPC nie odłączy żadnego klienta który nie podpisał z nimi umowy, więc nie ma co się martwić. UPC podtrzymuje stare umowy z AZART-SAT i nadal będzie dostarczać sygnał w niezmienionej formie...

Odłączyć nie odłączy ale czy oby na pewno sygnał będzie w niezmienionej formie? Ten pan który chodził u nas w bloku z UPC twierdził że internet będzie słabszy. Jeżeli tak będzie to wtedy wypowiem umowę i poszukam innego operatora.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza