Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

AZARTSAT-UPC

~ niezalogowany
8 września 2015r. o 19:41
tak,stoi namiot i wydają modemy upc i dekodery upc ale kolejka jest 2h czekania a później jeszcze Bóg wie ile czekania na fachowców od instalacji.Do modemu jest jakaś płytka instalacyjna ale net i telefon chodzi na sofcie od starego modemu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
8 września 2015r. o 19:52
~ napisał(a): tak,stoi namiot i wydają modemy upc i dekodery upc ale kolejka jest 2h czekania a później jeszcze Bóg wie ile czekania na fachowców od instalacji.Do modemu jest jakaś płytka instalacyjna ale net i telefon chodzi na sofcie od starego modemu.

jakich fachowców od instalacji? powiedzieli, że żaden monter nie przyjdzie, dają krótki instruktarz na miejscu, dobrze że deszcz nie pada...
sama sobie musiałam podłączyć modem i widać różnicę - musieli już zmniejszyć 16 Mb/s na "obiecywane" 10 Mb/s
~asd niezalogowany
8 września 2015r. o 19:54
~ napisał(a):
~ napisał(a): tak,stoi namiot i wydają modemy upc i dekodery upc ale kolejka jest 2h czekania a później jeszcze Bóg wie ile czekania na fachowców od instalacji.Do modemu jest jakaś płytka instalacyjna ale net i telefon chodzi na sofcie od starego modemu.

jakich fachowców od instalacji? powiedzieli, że żaden monter nie przyjdzie, dają krótki instruktarz na miejscu, dobrze że deszcz nie pada...
sama sobie musiałam podłączyć modem i widać różnicę - musieli już zmniejszyć 16 Mb/s na "obiecywane" 10 Mb/s

jaki masz modem ?
~ niezalogowany
8 września 2015r. o 19:57
Teraz po zmroku i w deszczu dalej ludzie stoją pod namiotem UPC?
~ niezalogowany
8 września 2015r. o 20:00
Ubee EVW3226
~asd niezalogowany
8 września 2015r. o 20:07
~ napisał(a): Ubee EVW3226

aaa to kiepsko
~ niezalogowany
8 września 2015r. o 20:19
~ napisał(a):

Przed chwilą robiłem speed test łącza 16mbps/2mbps/69ms
Fachowcy przychodzą instalować po wcześniejszym umówieniu pod tym namiotem.
No i pada,może nie padało :P
~ niezalogowany
8 września 2015r. o 20:21
A,no i modem mam ten sam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza