Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

AZARTSAT-UPC

~ niezalogowany
8 września 2015r. o 21:32
mam cisco mieszkam na chrobrego ,jak na razie to wskazuje tyle co poprzedni tomson .ale dzisiaj od rana do popołudnia to masakra (brak netu)wymienili ok miesiąc temu.teraz mają przyjść 14-go chyba podpisać umowę. ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
8 września 2015r. o 21:37
Te modemy czy modemo routery jak kto woli są zawodne ale innych nie ma.Jak uszkodzony to do nich zgłosić albo zanieść ,wymienią.Co do TV to wielka ku pa jest,kilkanaście kanałów na krzyż.Podobno jeszcze nie zdążyli się z tym uporać i będzie odkodowana reszta.Nie wiem ile w tym prawdy.
~ niezalogowany
8 września 2015r. o 21:43
~ napisał(a): mam cisco mieszkam na chrobrego ,jak na razie to wskazuje tyle co poprzedni tomson .ale dzisiaj od rana do popołudnia to masakra (brak netu)wymienili ok miesiąc temu.teraz mają przyjść 14-go chyba podpisać umowę. ;(

też tak miałem co do tego modemu, ale ktoś juz tutaj dawal rady jak sie z tym uporac, aj sie zastosowalem i wszystko gra:)
~ niezalogowany
8 września 2015r. o 21:47
~ napisał(a):
~ napisał(a): mam cisco mieszkam na chrobrego ,jak na razie to wskazuje tyle co poprzedni tomson .ale dzisiaj od rana do popołudnia to masakra (brak netu)wymienili ok miesiąc temu.teraz mają przyjść 14-go chyba podpisać umowę. ;(

też tak miałem co do tego modemu, ale ktoś juz tutaj dawal rady jak sie z tym uporac, aj sie zastosowalem i wszystko gra:)

nic nie robiłem to u nich ,zresztą coś grzebali na ogrodowej,(to był drugi punkt upc.
211
skorn
8 września 2015r. o 21:47
~ napisał(a): A mają same modemy ?

Cisco EPC 3212

<i>
~asd niezalogowany
8 września 2015r. o 21:50
skorn napisał(a):
~ napisał(a): A mają same modemy ?

Cisco EPC 3212

no dobra, to ja to mam, ale pyytanie, czy mi tego cisco nie wymienia po raz kolejny na inny
~ niezalogowany
8 września 2015r. o 23:54
Dopóki masz umowę i sprzęt się zepsuje, to wymienią.Jeśli działa to nie wymienią.
~~1234 niezalogowany
9 września 2015r. o 7:39
~ napisał(a):
~~1234 napisał(a):
~Anton napisał(a):
~też tylda napisał(a): I co ~Anton nie uzyskałeś żadnego info?

Dokłądnie jest tak jak pisałem, w momencie przełączenia będzie dostępna pełna oferta UPC - czyli ta z ich strony internetowej. Mają przygotowane fajne oferty, niestety mój rejon będą przłączać dopiero w październiku :( Ogólnie całośc ma się zakończyć do końca paźdzernika. Wysyłają listy informujące o przełączeniach i wymianie sprzętu odpowidnio wcześniej i wówczas już można łykać nowe usługi - ja jeszcze nie otrzymałem, za wcześnie. Najlepiej do nich zadzwnić i zapytać osobiście czy już możesz wziąść - ogólnie numer azartu łązczy już z UPC - 75 732 65 43 :) I najważniejsze - jest w Bolesławcu 250Mb/s - ogólnie cała oferta UPC jest dostępna. Co niektórzy, jak ja muszą się jescze chwilkę pomęczyć.

Fajnie, że mają w planach ujednolicenie oferty. Pytanie co zrobią z tymi właśnie naciągniętymi już teraz ludźmi?

W BOK Azart/UPC można już zobaczyć nowe loga UPC, tak więce nie do końca jest to ciągle Azart.

To, że modemy wymieniają gratis, to łąski nie robią.. Te modemy są ich własnością i przeznaczone sa do zwrotu po zakończeniu umowy. Nie wiem jaki sprzęt dokładnie dają, ale powinien być razem z routerem WiFi, tak daje normalnie UPC. Jak dają modemy bez WIFI to będzie to kolejny wał:P

Kolejny tzn jaki "wał" był wcześniej?
Poza tym dotychczasowe modemy były bez routera i nie było źle, więc o co cho..?

49zl za 10mbit zamiast 39zł za 16mbit jak było po staremu to jest WAŁ, WAŁ JAK CH**J a nie jakieś urojenie przerważliwionego człowieka!!! Oficjalna oferta UPC to 30mbit za 39zl, u nas na stronie azartu dają 10mbit.. Ktoś to kupił i podpisał? Jak tak to został nabity w butelkę, oszukany, zwałowany i naciągnięty. Teraz powinien po migracji dostać wybór, obniżka ceny abonamentu o 10zl albo zwiększenie prędkości do 30mbit bez zmiany ceny.

Przyjmowanie ludzi pod namiotem, wielogodzinne kolejki, chaos informacyjny - TO JEST TRAGEDIA a nie postęp!

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza