Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cołokidzi kandydatem na posła
~Wyborca niezalogowany
31 sierpnia 2015r. o 11:47
Nie ważne czy to Cołokidzi czy kto inny ja i moja rodzina głosujemy za nowoczesnością ,ta obleśna Szydło z PIS i PO robią ludziom wodę z mózgu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
31 sierpnia 2015r. o 14:54
Petru to doradca bankowy, człowiek Balcerowicza, który wszystkich namawiał na kredyt we frankach i sam wziął. Tyle że sam swój w porę przewalutował, a "zapomniał" poinformować Polakom którym go stręczył. To jest kolejne wydanie cwaniaczków z Unii Demokratycznej po UW, KLD i PO.

Śmierć frajerom co kolejny raz dadzą nabrać się "nowoczesnym" banksterom!
~arczibald niezalogowany
9 października 2015r. o 21:33
Ja stawiam na młodych i energicznych,czyli na Petru i Szymona. Stare formacje NIC NIE ZMIENIĄ. Z całą rodziną jestem za .NOWCZESNĄ i życzymy powodzenia !
~xyz niezalogowany
9 października 2015r. o 21:37
Moja rodzina też zagłosuje na NOWOCZESNĄ
~ niezalogowany
9 października 2015r. o 21:46
~arczibald napisał(a): Ja stawiam na młodych i energicznych,czyli na Petru i Szymona. Stare formacje NIC NIE ZMIENIĄ. Z całą rodziną jestem za .NOWCZESNĄ i życzymy powodzenia !
To przeczytaj sobie poprzedni post.Czy niktórzy mają amnezję?CV twórcy tej rzekomo Nowoczesnej było pokazywane w necie.
13547
#Skaut nieaktywny
9 października 2015r. o 22:39
NOWOCZESNA ma potencjał. Potrzeba nam w sejmie ludzi pokroju R. Petru.

Ignoruję posty bez sensu, chamskie, obraźliwe i oczywiście ich autorów.
211
skorn
9 października 2015r. o 22:49
Lepiej nie. Zbyt wiele powiązań z obecną wierchuszką.

<i>
~ niezalogowany
9 października 2015r. o 22:55
Tak, Nowoczesna ma potencjał, zwłaszcza w tefałenie :)

http://niezalezna.pl/71686-prawdziwe-tlumy-na-wiecu-ryszarda-petru-zobacz-jak-manipuluja-mainstreamowe-media
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza