Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cołokidzi kandydatem na posła
~ niezalogowany
9 października 2015r. o 23:03
skorn napisał(a): Lepiej nie. Zbyt wiele powiązań z obecną wierchuszką.

Święte słowa! Tylko dziwny czlowiek nie zauważy ze to platforma ratunkowa dla złodziei z PO. Petru aktywnie brał udział w rozkładzie kraju i zubozeniu Polaków.

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
10 października 2015r. o 12:48
Do tej pory nazwisko Cołokidzi raczej dobrze mi się kojarzyło...
~WZG niezalogowany
10 października 2015r. o 14:50
Trzeba nam doświadczonych, mądrych ludzi z dokonaniami w swojej działalności. Niezależnych finansowo. Nie karierowiczów. Takich najwięcej w Nowoczesnej. To nie tylko Petru ale mnóstwo fajnie myślących ludzi, a powtarzanie ze to bankowcy to tylko świadczy o nieznajomości tematu. Kukiz'15 niestety kojarzy mi się z Samoobroną a to nie najlepsze skojarzenie.
~WZG niezalogowany
10 października 2015r. o 15:00
Poza tym dzięki ludziom Solidarności mamy dzisiaj wolny kraj( możne nie do końca jakbyśmy chcieli dzięki urzędniczej mafii), ludzie którzy mówią ze Polska zubożała przez ostatnie 25 lat cynicznie kłamią aby osiągnąć korzysci polityczne. Zastanawiające tez, że ludzie tak nie nawiedza banków a nie widzę żadnych pikiet manifestacji przeciwko bankom pod placówkami, widzę za to kolejki po kredyty czy inne usługi finansowe. Dziwne
~ niezalogowany
10 października 2015r. o 17:14
dla mnie dobrym kandydatem będzie ten ,który w programie będzie miał między innymi:
-oddzielenie policji od samorządów( zakaz sponsoringu w ogóle)
- kadencyjność prezesów Sądów Rejonowych'
- kadencyjność komendantów Policji ,
-kadencyjność Prokuratorów Rejonowych ,
-kadencyjność wójtów ,burmistrzów ,
-kadencyjność wybieranych polityków wszystkich szczebli,
w innym przypadku to jest mamienie ludzi obietnicami, że będzie lepiej a nie będzie bo "areny polityczne" wszystkich szczebli już są zabetonowane, a ci co mieli by ten beton kruszyć nawet nie wiedzą ,że tkwią w nim po uszy, powodzenia...
~ niezalogowany
10 października 2015r. o 17:29
Chciałbym aby ktoś z kandydatów zapewnił wysyp grzybów jeszcze w tym roku.
~ niezalogowany
10 października 2015r. o 22:04
~ napisał(a): Chciałbym aby ktoś z kandydatów zapewnił wysyp grzybów jeszcze w tym roku.
,
Mi się dzisiaj cały kosz rydzów wysypał ,ale pozbierałem.Trzeba wiedzieć gdzie szukać.
~Szymon Cołokidzi niezalogowany
11 października 2015r. o 11:17
~ napisał(a): dla mnie dobrym kandydatem będzie ten ,który w programie będzie miał między innymi:
-oddzielenie policji od samorządów( zakaz sponsoringu w ogóle)
- kadencyjność prezesów Sądów Rejonowych'
- kadencyjność komendantów Policji ,
-kadencyjność Prokuratorów Rejonowych ,
-kadencyjność wójtów ,burmistrzów ,
-kadencyjność wybieranych polityków wszystkich szczebli,
w innym przypadku to jest mamienie ludzi obietnicami, że będzie lepiej a nie będzie bo "areny polityczne" wszystkich szczebli już są zabetonowane, a ci co mieli by ten beton kruszyć nawet nie wiedzą ,że tkwią w nim po uszy, powodzenia...

Mamy w swoim programie dwu kadencyjność posłów i senatorów a także burmistrzów oraz prezydentów miast. W tym momencie nie widzę przeszkód dlaczego nie miało by to objąć również prezesów sądów czy sędziów. Sądzę jednak, że teraz każdy obieca panu wszystko tylko żeby oddał pan głos własnie na niego. My od samego początku mówiliśmy o 2-kadencyjności łatwo to sprawdzić.
Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo