Z całym szacunkiem do młodego C. ale co koleś w życiu już takiego dokonał, żeby pakować się od razu do parlamentu? Może na początek rada miasta. No chyba, że głównym kryterium jest kasa...?
~Tak z boku patrząc........... niezalogowany 30 sierpnia 2015r. o 13:02
~mdm napisał(a): Z całym szacunkiem do młodego C. ale co koleś w życiu już takiego dokonał, żeby pakować się od razu do parlamentu? Może na początek rada miasta. No chyba, że głównym kryterium jest kasa...?
W tym przypadku "kasa" nie jest (nie powinna) celem pożądanym, tak myślę. Słusznym jest brak stopniowania kariery.
~Szymon Cołokidzi niezalogowany 30 sierpnia 2015r. o 13:18
Dzień dobry państwu,
Z całym szacunkiem ale nie chciałbym zajmować się teoriami spiskowymi. Jedynie tym w jakim miejscu znajduję się polska i co możemy zrobić żeby było lepiej. Wiadomo każdemu się nie dogodzi.
.Nowoczesna to nie tylko Ryszard Petru ale wiele osób z całej Polski z doświadczeniem w swoich zawodach nie związanych wcześniej z polityką, którym nie podoba się wojna PO-PIS-u i zajmowanie się samymi sobą a nie sprawami Polaków.Niedługo rusza kampania wyborcza i poznacie Państwo naszych kandydatów i przekonacie się, że są to ludzie profesjonalni z doświadczeniem i głowami pełnymi pomysłów. W naszym okręgu wyborczym na liście znalazło się 50 % kobiet, czyli udało się utrzymać idealny parytet. Wczoraj np. odbyła się konferencja .Nowoczesna Ochrona Zdrowia, na której zaproszeni eksperci rozmawiali o problemach i sposobach na systemowe rozwiązanie bolączek pacjentów, lekarzy, personelu medycznego.Takich konferencji było już kilka na tematy, której dotykają nas na każdym kroku. Przed rozpoczęciem kampanii odbywały się w całym kraju konsultacje społeczne, w których wzięło udział ponad 20 tyś osób aby wskazać problemy, które dotykają ich w codziennym życiu. Na podstawie tego proponowane są rozwiązania. Gdzie są politycy PO i PIS oderwani od rzeczywistości? Jeżdżą po kraju, zajmują się sobą. Naszą sztandarową propozycja na odpartyjnienie jest 2 kadencje w sejmie 1 obowiązkowa przerwa, oraz JOW-y w modelu niemieckim, czyli system mieszany. Żadne inne ugrupowanie partyjne nie wspiera tego pomysłu, dlaczego?
Nie mam wielkiego parcia na zostanie posłem, jeżeli nim nie zostanę nie skończy się świat, mam co w życiu robić. Jednak mam swoje pomysły które chciałbym promować oraz będę przedstawiał w kampanii.
Pozdrawiam
Szymon Cołokidzi
Panie Szymonie życzę powodzenia. Tylko jesli macie zarządzać tak 'nowoczesną Polską' jak stawami w miejscowości Stara Oleszna, to przykro mi bardzo ale mojego poparcia nie dostaniecie!!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.