Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cołokidzi kandydatem na posła
~ niezalogowany
27 sierpnia 2015r. o 23:26
Dowcip lata, może za długo na słońcu leżał?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
27 sierpnia 2015r. o 23:28
Wygląd już ma.
Niektórzy posłowie dopiero po roku posłowania robią się tacy pyzaci, a ten już się nadaje!
~to ja niezalogowany
27 sierpnia 2015r. o 23:37
Ciekawe...
Z zainteresowaniem obserwuję poczynania Pana Petru. To zdecydowanie cos nowego( nowoczesnego) na zatęchłej scenie politycznej. Moze dam im szansę...
Ale ostry hejt juz poleciał po bandzie, z tym oszołomem Panną na czele.
Sami wystartujcie, buraki.
~i niezalogowany
28 sierpnia 2015r. o 6:52
hahahaha.. zaraz pęknęze śmiechu
5901
#danuka nieaktywny
28 sierpnia 2015r. o 6:58
Niech jeszcze starszy brat prawnik się zapisze i będziemy mieli serial: "polityka oczami Cołokidzich" :D
~Pat niezalogowany
28 sierpnia 2015r. o 7:33
Zastanawiałam się nad zagłosowaniem na to nowe ugrupowanie. Widząc kandydata, na pewno tego nie zrobię.
~ niezalogowany
28 sierpnia 2015r. o 7:43
Chidzilem z tym "kandydatem" do liceum. Przez 3 lata zrobil sobie taka antyreklame, ze mojego glosu nigdy nie dostanie.
~ja niezalogowany
28 sierpnia 2015r. o 7:44
Może być nawet 10 takich Cołokidzich, mi to nie przeszkadza. Żeby wszyscy byli tacy jak jego ojciec, to dużo lżej by się nam żyło na tym świecie wśród postępującej ogólne znieczulicy wobec drugiej osoby. Nie powinno się zazdrościć takim osobom, które potrafią do czegoś dojść w życiu.
:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo