Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cołokidzi kandydatem na posła
~borys niezalogowany
28 sierpnia 2015r. o 16:28
tata w sb więc synka tez ciagnie do polityki...
ot kaprys synka bogatego tatusia... kur...y się znudziły to lece w polityke...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 sierpnia 2015r. o 16:29
~WZG napisał(a): Podaj mi kryteria jakie powinny być brane pod uwagę przy wyborze posła i wymień 3 osoby z powiatu bolesławieckiego, które powinny Twoim zdaniem kandydowac do sejmu tak aby dobrze reprezentowac interesy naszego regionu? c]Bezpartyjni ,fachowcy w dziedzinie gospodarki , z uprawnieniami do zarządzania, bezkompromisowi, nie mający układów ,wolni od naleciałości starych nawyków, bez kolesiostwa ,uczciwi w stosunku do obywatela-podatnika, stojący na straży prawa, walczący o zmianę złego prawa ,nie liczący na zyski z posłowania, chcący tutaj żyć i zmieniać to co przez te lata stało się złego ..taki model posła , tylko czy taki ma szanse. Pewnie nie ,bo w tym bałaganie utknęliśmy na wiele lat. Znam wielu nie tylko 3 osoby z Boleslawca ,którzy mogliby swobodnie spełnić te warunki ....kto im na to pozwoli.
~ niezalogowany
28 sierpnia 2015r. o 16:42
Nie wiem czy bycie synkiem bogatego tatusia wystarczy do tego , żeby zostać posłem! :)
Chyba, że nie wiem o innych zaletach! :)
~Ramirez niezalogowany
28 sierpnia 2015r. o 16:49
Młody,skromny,wykształcony facet! i NIE ZWIĄZANY Z PO, PIS, PSL, SLD! Jestem pewien że równie pracowity co ojciec….
Panie Szymonie, ma Pan mój głos i mojej rodziny!
~ niezalogowany
28 sierpnia 2015r. o 17:01
~Mlody napisał(a): Jasne ze na niego zagłosuje. Nie miałam na kogo głosować w obecnych wyborach, zawsze było to Po ale po wszystkich aferach z ich udziałem w naszym województwie straciłam do nich zaufanie, a PiS absolutnie nie!!! Stawiam na młodych niech wreszcie coś zmienia i wygryza starych wyjadaczy!!! Stawiam na ludzi wykształconych!!!

bardzo dobrze! nawet lemingi nie mogą już patrzeć na platformę, więc chętnie oddadzą głos na coś co ma nowoczesna w nazwie... milo patrzeć jak te 3-4% postępowych głosów pójdzie do kosza
~RRR niezalogowany
28 sierpnia 2015r. o 17:16
Dobrze.Przynajmniej jeden idzie do polityki mając własne zaplecze finansowe.Nie to co te dziady ,które na pierwszym posiedzeniu sejmu paradują w garniturach z lumpeksu i postrzyżeni przez żony/.Po kilku miesiacach:fryzury z profesjonalnych salonów,opalenizna z solarium, na grzbiecie Hugo Boss
~Szymon Cołokidzi niezalogowany
28 sierpnia 2015r. o 17:40
Szanowni Państwo
Dziękuję za zainteresowanie.
Co do moich kompetencji to jestem magistrem Administracji na wydziale Prawa Administracji i Ekonomii Uniwersytetu Wrocławskiego. Ukończyłem również studia podyplomowe na Uniwersytecie Ekonomicznym na kierunku Nowoczesne Zarządzanie Zasobami Ludzkimi. Posiadam Certyfikat FCE w języku angielskim oraz ukończyłem 2-miesięczny kurs języka niemieckiego w Goethe Instytut w Berlinie.
Co do mojego doświadczenia zawodowego to jako student każde wakacje spędzałem pracując jako ratownik wodny w Ośrodku Wodnym „Relaks” w Tarnowie Jeziernym oraz jako pomocnik na budowie. Jeżeli chciałem gdzieś pojechać musiałem sobie zarobić własnie pieniądze. Po zakończeniu studiów przez 6 miesięcy pracowałem na stacji paliw na stanowisku obsługi klienta, do moich obowiązków należało obsługa kasy, czyszczenie dystrybutorów , zamiatanie podjazdu, utrzymywanie czystości toalet. W dalszej kolejności jako kierownik stacji. Obecnie, od ponad 2-lat jestem prezesem zarządu spółki „Ekonaft” Bolesławiec zatrudniającej 65 osób. Prowadzimy inwestycje, które pozwolą na zatrudnienie kolejnych 12. Przeszedłem wszystkie szczeble zatrudnienia aby jak najlepiej poznać specyfikę branży, w której pracuję. Zauważyłem, że dla niektórych jeżeli zagraniczna firma inwestuje w Polsce to źle gdy jak rodzima to jeszcze gorzej. Ja wole twierdzić, że dobrobyt bierze się z ciężkiej pracy, oszczędności i inwestycji. Można pracować po 12 godzin dziennie od poniedziałku do soboty, dawać zatrudnienie 300 osobom, walczyć z konkurencja oraz własnym państwem a i tak ktoś z ulicy powie : złodziej. Taki nasz polski urok. Bardziej cieszymy się z czyichś niepowodzeń niż sukcesów.
Nie zamierzam tłumaczyć się czy przepraszać za to kim jestem. Rodziny się nie wybiera. Miałem możliwość pozostania we Wrocławiu i tam podjęcia zatrudnienia jednak wybrałem inną drogę i w niej się realizuję . Chcę jak najlepiej wykonywać swoją pracę. W życiu prywatnym staram się być skromny, nie wywyższać się oraz szanować ludzi. Tak zostałem wychowany.
W treści artykułu jest małe niedomówienie. Zapraszamy do współpracy wszystkie osoby nie związane dotychczas z żadną partią polityczną, które są ekspertami w swojej dziedzinie i mają osiągnięcia. Chcą podzielić się swoim doświadczeniem oraz wskazać problemy jakie w swojej działalności spotykają, zaproponować rozwiązania. Do dalszych dyskusji zapraszam na spotkania, których szczegóły są w artykule.
Z poważaniem
Szymon Cołokidzi
~ niezalogowany
28 sierpnia 2015r. o 17:44
~borys napisał(a): tata w sb więc synka tez ciagnie do polityki...
ot kaprys synka bogatego tatusia... kur...y się znudziły to lece w polityke...

Nie to co ty "golas" bez zaplecza rodzinnego. Tatuś nieznany, ptaszek - na kur_wy za mały.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo