~WZG napisał(a): Podaj mi kryteria jakie powinny być brane pod uwagę przy wyborze posła i wymień 3 osoby z powiatu bolesławieckiego, które powinny Twoim zdaniem kandydowac do sejmu tak aby dobrze reprezentowac interesy naszego regionu? c]Bezpartyjni ,fachowcy w dziedzinie gospodarki , z uprawnieniami do zarządzania, bezkompromisowi, nie mający układów ,wolni od naleciałości starych nawyków, bez kolesiostwa ,uczciwi w stosunku do obywatela-podatnika, stojący na straży prawa, walczący o zmianę złego prawa ,nie liczący na zyski z posłowania, chcący tutaj żyć i zmieniać to co przez te lata stało się złego ..taki model posła , tylko czy taki ma szanse. Pewnie nie ,bo w tym bałaganie utknęliśmy na wiele lat. Znam wielu nie tylko 3 osoby z Boleslawca ,którzy mogliby swobodnie spełnić te warunki ....kto im na to pozwoli.
~Mlody napisał(a): Jasne ze na niego zagłosuje. Nie miałam na kogo głosować w obecnych wyborach, zawsze było to Po ale po wszystkich aferach z ich udziałem w naszym województwie straciłam do nich zaufanie, a PiS absolutnie nie!!! Stawiam na młodych niech wreszcie coś zmienia i wygryza starych wyjadaczy!!! Stawiam na ludzi wykształconych!!!
~borys napisał(a): tata w sb więc synka tez ciagnie do polityki...
ot kaprys synka bogatego tatusia... kur...y się znudziły to lece w polityke...