~Obserwatorka niezalogowany 28 sierpnia 2015r. o 13:36
Brawo Panie Szymonie
Proszę się nie przejmować hejtami. Gdyby ludzie trolujący w internecie robili cokolwiek dla regionu zamiast wylewać jad i żółć tak z konieczności dnia codziennego wszystkim żyłoby się lepiej.
Program programem (bo ta partia to nie moja bajka) ale wylewając pomyje na kogoś ze względu wygląd, pochodzenie, koneksje rodzinne czy doświadczenie polityczne to chyba nie ludzkie (To niech Piestrak-Babijczuk kandyduje, ma wielkie doświadczenie) :| I na litość boską to nie czas liceum, na podstawie czyjejś przeszłości nie można oceniać obecnych działań.
Chyba dobrze, że chłopak podejmuje inicjatywę nie licząc na profity u Cołokidziego seniora? A coście chcieli? Żeby miał 25 lat i dziesięcioletnie doświadczenie czy ma skakać latami potrójnego Rittbergera z korkociągiem przy dupie Prezia Romulusa żeby dać mu szansę?
Pozdrawiam
~manierka niezalogowany 28 sierpnia 2015r. o 14:03
Jeszcze nawet gęby nie zdążył rozewrzeć, ani słowa powiedzieć, a już wiadra pomyj na niego się leją, anonimowo oczywiście. Ludzie, skąd w Was tyle zawiści? Chłopak jest kandydatem partii, która pewnie nawet progu nie przekroczy, a traktujecie go jakby od lat pił z Kwaśniewskim, nagrywał u Sowy ze wszystkimi swoimi przyjaciółmi, brał w łapę za prywatyzację "Ciechu" i czerpał zyski z handlu narkotykami, żywym towarem i zniczami pod cmentarzem. Ma chłopak jaja, że się wystawia na takie strzały. Przecież nie mogło być inaczej, prawda? Ma bogatego ojca? A lepiej żeby wywodził się z osiedla Kościuszki? Nowoczesna, to zupełnie nie moja bajka i głosować na nich nie będę, ale tyle jadu? A niech się który odważy i wystawi swoją mniej pulchną, zapewne, gębę na Bolcu. Ja pier...olę, ale czasy.
~manierka niezalogowany 28 sierpnia 2015r. o 14:04
Jeszcze nawet gęby nie zdążył rozewrzeć, ani słowa powiedzieć, a już wiadra pomyj na niego się leją, anonimowo oczywiście. Ludzie, skąd w Was tyle zawiści? Chłopak jest kandydatem partii, która pewnie nawet progu nie przekroczy, a traktujecie go jakby od lat pił z Kwaśniewskim, nagrywał u Sowy ze wszystkimi swoimi przyjaciółmi, brał w łapę za prywatyzację "Ciechu" i czerpał zyski z handlu narkotykami, żywym towarem i zniczami pod cmentarzem. Ma chłopak jaja, że się wystawia na takie strzały. Przecież nie mogło być inaczej, prawda? Ma bogatego ojca? A lepiej żeby wywodził się z osiedla Kościuszki? Nowoczesna, to zupełnie nie moja bajka i głosować na nich nie będę, ale tyle jadu? A niech się który odważy i wystawi swoją mniej pulchną, zapewne, gębę na Bolcu. Ja pier...olę, ale czasy.
~manierka niezalogowany 28 sierpnia 2015r. o 14:08
Jeszcze jedno. A kogo godniejszego, najgodniejszego z godnych, aby zostać posłem znacie w naszej okolic? Kogo byście nie hejtowali, a pochwalili? Bardzo jestem ciekawa, czyja osobowość zdaniem szanownego Państwa zasługuje na szacunek i głos. Podajcie kilka nazwisk, do których nie przylepicie gówna.
Jasne ze na niego zagłosuje. Nie miałam na kogo głosować w obecnych wyborach, zawsze było to Po ale po wszystkich aferach z ich udziałem w naszym województwie straciłam do nich zaufanie, a PiS absolutnie nie!!! Stawiam na młodych niech wreszcie coś zmienia i wygryza starych wyjadaczy!!! Stawiam na ludzi wykształconych!!!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.