Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czy drugi najsłynniejszypo J PII polski purpurat -abp Józef Wesołowski nie powinien spocząć na Wawelu?

2900
#falco nieaktywny
1 września 2015r. o 21:46
o kurczę!...co słyszę?
Publiczna ti wi mówi o tym że Jaroslaw Kłam ...Kaczyński :D jest gejem :|
no tego to się nie spodziewałem :D
nie straszcie mnie znowu prokuratorem -że kogoś oczerniam :D
to słowa które cytuję za Stokłosą...

ten kraj nadal jest pełen niespodzianek :D

no dobra-na dzisiaj koniec ale jak to Skorn zauważył -jutro o 5-ej ,przy porannej kawie poczytam ;)

nie !...to nie może być prawda z tym -''od piętnastu lat ''robi mu dobrze''
no po prostu nie może :D ..a możę może? :D

spokojnej nocy ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
1 września 2015r. o 21:56
stokłosa, stonoga, bez różnicy

falco napisał(a): za bardzo mnie bawią pewne wpisy ludzi nie bardzo wiedzących o czym piszą...

W takim razie musisz miec niezłą radochę czytając własne posty ; )

<i>
2900
#falco nieaktywny
2 września 2015r. o 5:25
skorn napisał(a): stokłosa, stonoga, bez różnicy

falco napisał(a): za bardzo mnie bawią pewne wpisy ludzi nie bardzo wiedzących o czym piszą...

mieścisz się w ''dziesiątce''
:D

zabawne jest jak bardzo jesteś przewidywalny... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
2 września 2015r. o 6:09
falco napisał(a):
skorn napisał(a): stokłosa, stonoga, bez różnicy

mieścisz się w ''dziesiątce''
:D

zabawne jest jak bardzo jesteś przewidywalny... ;)

Ptaszyno Słodziaku znów od samego rana dostałeś ...czki i biegasz Bidulku za dużo szyneczki buziole w łysinke :* :* :*

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
2 września 2015r. o 13:30
~wierzący napisał(a): Chyba tak, skoro może tam leżeć Kaczyński. Wierząca; ani jeden ani drugi...
~wierzący... niezalogowany
2 września 2015r. o 13:35
~ napisał(a):
~wierzący napisał(a): Chyba tak, skoro może tam leżeć Kaczyński. Wierząca; ani jeden ani drugi...
NIE......
~smiertelna choroba niezalogowany
2 września 2015r. o 15:14

Mafijna solidarność Watykanu
31 sierpnia 2015

Trumnę z ciałem abp.Wesołowskiego wystawiono w jednej z watykańskich kaplic, by „wierni mogli się z nim pożegnać”. To kpina z wiernych, a zarazem wyraz bezczelności i buty Kościoła katolickiego. Powinno być ciszej nad trumną pedofila, a nie uroczystości. Może za chwilę usłyszymy, że Wesołowski już jest w Domu Ojca.

Fakt, że smierć abp Wesołowskiego jest najwspanialszym prezentem dla Kościoła katolickiego. Nie będzie procesu, niewygodnych zeznań ani odszkodowań dla ofiar. Siatka sutannowych pedofilów odetchnęła z ulgą. Mogą dalej bezkarnie i bez strachu działać.

Watykan, urządzając szopkę z wystawieniem trumny Wesołowskiego, pokazuje wiernym, że katolickim hierarchom wolno bezkarnie wszystko: gwałcić, rabować, mordować. To się nazywa mafijna solidarność. A owieczki mają milczeć, łożyć na dobre życie swoich pasterzy i nie zaglądać im pod kołdrę.
~ niezalogowany
2 września 2015r. o 16:22
No widac ze masz śmiertelną chorobe mozgu.. Ty wiesz ze gwalcil bo Cie zgwałcił, wiesz ze rabował, bo tobie zrabował, tylko nie pasuje mi to ze mordował bo jakos zyjesz.. Pusty łbie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo