Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czy drugi najsłynniejszypo J PII polski purpurat -abp Józef Wesołowski nie powinien spocząć na Wawelu?

~ niezalogowany
1 września 2015r. o 16:11
ty się stale krzywdzisz, tutaj, to jest rodzaj masochizmu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
1 września 2015r. o 16:12
skorn napisał(a): co tam te katole napisały. :D

...co oni - "katole" - mogli napisać? Mowę im odebrało. Pochowali "głowę w piasek" albo robią "karpia". Przebrali go ponownie - w Wtykanie - w strój roboczy i po cichu odesłali tam skąd przybył.
2900
#falco nieaktywny
1 września 2015r. o 16:17
~ napisał(a): ty się stale krzywdzisz, tutaj, to jest rodzaj masochizmu

ale czytasz ...

:D a nawet odpisujesz
to miłe :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
1 września 2015r. o 16:28
falco napisał(a): widzisz Skornie tym też się różnimy

Różnimy się wręcz fundamentalnie i bardzo mnie to cieszy. Im mniej mam z tobą wspólnego, tym lepiej. ; )

<i>
~ niezalogowany
1 września 2015r. o 16:35
~ napisał(a): :...podtrzymano wyrok trybunału przy Kongregacji Nauki Wiary w pierwszej instancji.

Czyli – ponownie uznano Wesołowskiego za winnego ciążących na nim zarzutów.

To z kolei oznaczałoby, że Watykan celowo wprowadził opinię publiczną w błąd i skazanego prawomocnym wyrokiem pedofila pochował jako duchownego."

"Zapytany o to, czy Wesołowski, ukarany już wyrzuceniem ze stanu kapłańskiego przez Kongregację Nauki Wiary, jest nadal biskupem, odparł: "Tak, ponieważ sakrament święceń ma charakter nieodwracalny. Ale nie może on już pełnić swej władzy biskupiej". - Zabroniono mu być biskupem publicznie, korzystać z godności biskupa. "(niemiecki kardynał Walter Kasper)

Znalezione w necie :)
2900
#falco nieaktywny
1 września 2015r. o 17:28
skorn napisał(a):
falco napisał(a): widzisz Skornie tym też się różnimy

Różnimy się wręcz fundamentalnie i bardzo mnie to cieszy. Im mniej mam z tobą wspólnego, tym lepiej. ; )

no proszę :| mamy też coś ''wspólnego'' :D
i dlatego z tego ostatniego też się niezmiernie cieszę... :D

czyż nie napisałem wcześniej ?-''tym też się różnimy''
dlatego zachowuję obecne ''status kwo''bo jakby inteligent wyglądał przy ''operatorze betoniary'' ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
9176
kc
1 września 2015r. o 20:27
falco napisał(a): kc-mnie nikt nie skrzywdził ale kto wie czy sama się nie ''krzywdzisz'' insynuując coś komuś ...
domyślam się że klepiesz pacierze w intencji tego pedofila ?

Myślisz, że jak napiszesz trzy kropeczki na końcu zdania to ono wyda się z sensem ?:D :D :D Wierz mi, nie :D :D :D .

To Ty walczysz o prawa dla homoseksualistów "gnębionych" przez Kościół, takich jak ten pedofil. Kto wie, czy nie zaczepiał jakiś małoletnich chłopców pod tą sztuczną tęczą, której symbolika jest Ci taka bliska, a której brak niedawno opłakiwałeś na forum ;) ;) ;) .
~hrtr niezalogowany
1 września 2015r. o 20:40
Falco, cwaniak jesteś jakich mało, wszystko wiesz najlepiej, zawsze masz dużo do napisania. Szkoda, że tylko przez komputer jesteś taki omnibus, bo na żywo jesteś wypłowiałym starym dziadem, który ledwo trzyma się na nogach. Tak dużo masz do napisania, a na żywo trudno ci sklecić jedno porządne zdanie.
Skoro jesteś takim życiowym geniuszem to czemu twoja żona jeszcze nie tak dawno pracowała w biedronce na kasie (być może dalej pracuje) ? Przy twojej całej wiedzy nie powinna musieć pracować.

Nic tylko narzekać i oczerniać potrafisz. Jesteś zapatrzonym w siebie egoistą, który z zarozumialstwa, nie widzi świata po za swoją osobą.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza