Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

WYPADEK! lotnisko Krzywa

~ niezalogowany
31 sierpnia 2015r. o 8:19
hemi napisał(a): Z czystej ciekawości: od strony KFC jadąc: po lewej lotnisko jest zamknięte, a po prawej jest płyta poślizgowa i generalnie teren prywatny.

To gdzie on wydzwonił i z czym ?

Nie jechał po pasie tylko betonówce. Wiesz gdzie jest krzyż gdzie zginął Tomek? Podobna sytuacja.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
31 sierpnia 2015r. o 8:25
Mlody chlopak 94r. Na fb latwo go znalezc - wszedzie zdjecia tego Kawassaki. Dziwne. 21 lat i rozpieprzyl sie praktycznie pod domem gdzie powinien znac każda dziure! Z tego co strażacy mowili to rece w lokciach w druga strone mu sie zginaly. Oby przezyl, cale zycie przed nim...
~Ktos niezalogowany
31 sierpnia 2015r. o 10:09
No szkoda chlopaka ale takie zycie... nikt nie karze jezdzic tak szybk , scigacz to niebezpieczna rzecz, trzeba umiejetnie jej uzywac
~xxxx niezalogowany
31 sierpnia 2015r. o 10:54
Każdemu mogło się to przytrafić? A co wy wypisujecie . Kuba walczy o życie trochę współczucia! ! ;(
~ niezalogowany
31 sierpnia 2015r. o 11:18
~xxxx napisał(a): Każdemu mogło się to przytrafić? A co wy wypisujecie . Kuba walczy o życie trochę współczucia! ! ;(

Nie przesadzaj. Gdyby mial rozum nie rozpedzil by sie do niebotycznej predkosci na starym opuszczonym lotnisku. Pas startowy nie byl remontowany z 20 lat. Wiec nie mow ze kazdemu moglo sie to przytrafic. Szczesciem w nieszczesciu jest to ze nikogo nie zabil. Mam nadzieje, ze mimo wszystko wygrzebie sie z tego i ze wyciqgnie z tego zdarzenia odpowiednie wnioski. Mam tez nadzieje, ze po tym wypadku wielu domoroslych demonow predkosci pietnascie razy sie zastanowi zanim popelni ten sam blad.
~ niezalogowany
31 sierpnia 2015r. o 11:31
Swoja jazda terroryzowal ostatnio cala okolice. W niedziele bylam na festynie w krzyzowej i ganial tam jak szalony az ludzie mowili ze bedzie jak z tym co mial taki niebieski motor. No i dlugo nie trzeba bylo czekac. Ja mu zycze zdrowia ale prawda jest taka ze dobrze ze nikogo nie zabil. To moglo byc moje dziecko lub kazdego z was. Wtedy nie bronilibyscie go tak zapalczywie. Sam sobie winien pojecia o jezdzie nie ma a gna ile fabryka dala.......
~ niezalogowany
31 sierpnia 2015r. o 11:46
O co chodzi z ttytym tomkiem i z niebieskim motorem? Mieszkam od niedawna i nie wiem o co chodzi
~ niezalogowany
31 sierpnia 2015r. o 11:58
A byl taki jeden co szalal na motorze kilka lat temu jak wsciekly i na tym samym odcinku drogi nie wyroobil i wyrznal w auto zaparkowane. Zginal na miejscu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza