~Ktos z LP:-) niezalogowany 13 lutego 2010r. o 22:15
No niestety szanowny panie od "Giterboxow" :) mylisz sie" Ktos z LP" to nie jest WG mysl dalej. Jak to wszystko czytam to robi mi sie niedobrze poprostu ŻAL.pl Musze sie napic zdrowko panowie :P
Praca w LP : ludzie z produkcji super, zarobki dobre, weekendy wolne. Ludzie z akwarium : P.O. o.k. ( gorzej z małżonką, gdyby nie mąż już dawno by jej tam nie było ), D.Z. o.k. ,jedynie więcej poszanowania dla kobiet ;( . Beata - o.k. , gdyby nie ona zakład by padł hehe . A tzw. asystenci ... szkoda słów ... na linię ich , do roboty ! Pozdro :*
No praca jak praca szkoda tylko, że nie którzy kierownicy piastują tam nieodpowiednie funkcję np."Jak można wysłać policjanta, który nie posiada prawo jazdy i kazać mu kierować ruchem drogowym w centrum Warszawy", a tak jest np. na m....ni i jeszcze paru innych stanowiskach. Ci co tam pracują to wiedzą o kim mowa. Jak oni się tam utrzymują to ja nie wiem nie znają języka angielskiego,niemieckiego,holenderskiego zero doświadczenia w tym co robią i jeszcze im za to płacą, kto mi napisze jak to możliwe, a może trzeba spełniać jakieś specjalne kryteria, jeśli tak to proszę napiszcie mi jakie. Możliwe, że to ja je spełniam. ;(
Ja tam wiem że kto by nie był przy załadunkach to zawsze jest zamieszany w jakieś przekręty.To co robił M.to pikuś ale teraz jak została klita :) to oni dopiero żyją.
~IGOR POSTRACH BARÓW MLECZNYCH... niezalogowany 14 lutego 2010r. o 17:40
NA POCZĄTEK AVE STATAN DLA WSZYSTKICH ,NIE SĄDZICIE ZE TEN TEMAT ZROBIŁ SIE JUZ NUDNY JEDEN JEDZIE NA DRUGIEGO A TRZECI NA OBU POZOSTAŁYYCH NIEKTORE POSTY TO ROBIĄ Z LOVINKU MOŻNA POWIEDZIEĆ TAKI GROSS ROSEN , A AŻ TAKIEEJ KAPLICY TO NIE MA :P CO KOGO OBCHODZI CO ROBI, JAKIE MA STANOWISKO LUB JAK DO NIEGO SIĘ DOSZŁO ??? MNIE OBCHODZI TYLKO CO JA ROBIE I ZA ILE :> 8 GODZIN I DO DOMCIU,JESLI KTO PTRZEBUJE WYŁADOWAC JESZCZE FRUSTRACJE NA FORUM TO MOŻNA TO ZROBIĆ INACZEJ NIŻ PISAC EPITETY ITP.NP ZROBIC 0,15 W KIBLU(DLA WTAJEMNICZONYCH :] ) JAK DLA MNIE TO PRACA MOZE BYC ALE APELOWAŁBYM O ZMIANE MENU W FREEWARE-OWYCH AUTOMATACH BO OD CZEKOLADKI I BARSZCZYKÓW TO SIE JUZ ŻYGAC CHCE .PRACA JAK PRACA RAZ LEPIEJ RAZ GORZEJ A CI CO PISZĄ ŻE TO OBÓZ PRACY TO POWINNI ROBIĆ W HUCIE , NO I BIMBER JEST PO 10ZŁ :D :> A NARZEKANIE MAMY CHYBA W GENACH DOBRZE CZY ŹLE .DO ANONIMÓW PODPISUJCIE SIĘ POD POSTAMI A BEDZIE PRAWDZIWY CZADZIOR A NIE JAKIES ADASIE,~,LOVIGOWCY ITD.WTEDY NAPEWNO BY POZIOM TEGO TEMATU OPADŁ I SZYBKO ZOSTAŁ ZAMKNIĘTY A TAK TO TYLKO ON TO ,ON TAMTO I ON TAKI I OWAKI.KOCHAJMY SIĘ :* :P
NA KONIEC KAWAŁ NA ROZŁADOWANIE HEHEHE:
PRZYCHODZI BABA DO LEKARZA Z PARÓWĄ W DUPIE , A LEKARZ DO NIEJ ,,O CO KAMAN,, A BABA DO NIEGO HOT-DOG.....
PS.CZEKAM NA RIPOSTE TEGO POSTU NAPEWNO BEDZIE... :]
TO ŚPIEWAŁEM JA IGOREK TRENER DRUGIEJ KLASY ....ŁUBU...DUBU... :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.