Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Lovink Polska Wykroty Strefa

~sprytny niezalogowany
31 stycznia 2011r. o 15:25
zaczęły się podwyżki,pewnie znowu dostane dostane 2,5 % jak w zeszłym roku...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~` niezalogowany
1 lutego 2011r. o 14:57
podwyżki? jakie podwyżki, jak juz coś to rewaloryzacja, a tylko pupilkowie dostają po 12 % ot całą prawda o podwyżkach w firmie,a swoją drogą powoli zacxzynają ludzie odchodzic a co będzie jak pierwszego maja otworzą sie granice? kto będzie zap........ ?
~ niezalogowany
16 lutego 2011r. o 16:15
SILNY POSŁUGUJE SIĘ RĘKAMI, MĄDRY UMYSŁEM A SPRYTNY KIMŚ INNYM ;) święta prawda ale ja powiem tylko tyle jeden wieli fałsz , pracują tam osoby które lubią pastwić się nad nowymi aż żal patrzeć. Myślą że jak pracują dużej to im wszystko wolno ja jestem starym pracownikiem i nie mogę na to patrzyć bo mnie to boli . Ale ja myślę ze trafią jeszcze na na gorszego i on wtedy da im popalić a ja trzymam kciuki za tą osobę żeby sie nie dawała albo poszła do kierownika o zmiane. Powodzenia !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! :)
~raul niezalogowany
16 lutego 2011r. o 21:51
a wie ktoś co slychać w CM3? sa jakies przyjecia teraz? jezdzi ktos z b-ca?
~``` niezalogowany
17 lutego 2011r. o 15:46
~ napisał(a): SILNY POSŁUGUJE SIĘ RĘKAMI, MĄDRY UMYSŁEM A SPRYTNY KIMŚ INNYM ;) święta prawda ale ja powiem tylko tyle jeden wieli fałsz , pracują tam osoby które lubią pastwić się nad nowymi aż żal patrzeć. Myślą że jak pracują dużej to im wszystko wolno ja jestem starym pracownikiem i nie mogę na to patrzyć bo mnie to boli . Ale ja myślę ze trafią jeszcze na na gorszego i on wtedy da im popalić a ja trzymam kciuki za tą osobę żeby sie nie dawała albo poszła do kierownika o zmiane. Powodzenia !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! :)

Ao kogo Ci kolego chodzi??? Bo jest sporo nowych osób na każdym z działów,więc hociaż inicjały podaj )))
~ niezalogowany
18 lutego 2011r. o 16:50
dział kontroli
~~``` niezalogowany
19 lutego 2011r. o 8:19
Tak myslałam że chodzi o kontrolę i zdecydowanie popieram jest tu kilka dziewczyn które uwazają że jak pracują troche dłużej to wszystko wiedzą i umią nieprawda, co chwilę pojawią sie nowa kratka i nowe instrukcje jej sprawdzania i prostowania więc trzeba stale się uczyć. nie daj się koleżanko ;)każda z nas zasługuje na równe traktowanie.
~wielbiciel niezalogowany
19 lutego 2011r. o 10:43
No pięknie drogie panie!
Dział kontroli widzę że też potrzebuje lekarza z powodu tych ciężkich bólów a potem 5x 5S to może zainteresują się w końcu sobą i swoją pracą bo chyba mają za dużo czasu na pierdoły oderwane od rzeczywistości i próby wywoływania sztucznych afer które niestety źle wpływają na całokształt a w ostateczności wynikiem będzie niezadowolony klient.

Pozdrawiam wszystkich mącików :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza