Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Lovink Polska Wykroty Strefa

~praca niezalogowany
4 grudnia 2010r. o 16:04
Chciała bym się dowiedzieć o kontakt do firmy ? Chciała bym się tam dostać do pracy czy są przyjęcia , słyszałam ze jakaś siedziba znajduje sie w Bolesławcu i to teraz u mniej załatwia sie wszystko .
Czy możecie dać namiary BARDZO PROSZĘ
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4978
#Rumcajs nieaktywny
4 grudnia 2010r. o 16:53
Manpower firma posrednicza zajmujaca sie rekrutacja do zakładu,znajduje sie na ul.Kubika ,nie daleko piekarni Kruka. Telefon do Pani Beaty 606948132,powodzenia
~:( niezalogowany
4 grudnia 2010r. o 17:05
Rumcajs napisał(a): Manpower firma posrednicza zajmujaca sie rekrutacja do zakładu,znajduje sie na ul.Kubika ,nie daleko piekarni Kruka. Telefon do Pani Beaty 606948132,powodzenia

Prawda ,byly przyjęcia ....na tydzień umowa za najniższą krajową :(
~prawe oko szefa w zakładzie niezalogowany
8 grudnia 2010r. o 20:44
Szkoda Radka już widać jak dobrym fachowcem był i jak dobrze potrafił malować z żadną kratką nie miał nigdy problemu by ją dobrze pomalować.Z tego co wiem to może jeszcze zostało tam trzech no może czterech konkretnie wykwalifikowanych malarzy w tym jeden na chorobowym?Tylko ci mogą równać się z umiejętnościami Radka,jak tak dalej pójdzie to wszyscy będą mogli malować.A efekt wszyscy dobrze z góry znamy 150%normy a 70 no 80%jakości nie tędy droga szefie,ktoś ci żle doradził o zwolnieniu tak dobrego pracownika jakim był z pewnością Radek?
4352
#enter nieaktywny
9 grudnia 2010r. o 3:09
przeciez firmy posredniczace biora duzy procent zarobkow
~kicha niezalogowany
14 grudnia 2010r. o 7:26
Z TEGO CO JA WIEM TO THE BEST PAINTEREM JEST NIEJAKI PAN PAROWA..... :-)
~ niezalogowany
18 grudnia 2010r. o 12:07
~prawe oko szefa w zakładzie napisał(a): Szkoda Radka już widać jak dobrym fachowcem był i jak dobrze potrafił malować z żadną kratką nie miał nigdy problemu by ją dobrze pomalować.Z tego co wiem to może jeszcze zostało tam trzech no może czterech konkretnie wykwalifikowanych malarzy w tym jeden na chorobowym?Tylko ci mogą równać się z umiejętnościami Radka,jak tak dalej pójdzie to wszyscy będą mogli malować.A efekt wszyscy dobrze z góry znamy 150%normy a 70 no 80%jakości nie tędy droga szefie,ktoś ci żle doradził o zwolnieniu tak dobrego pracownika jakim był z pewnością Radek?

Wygląda to na kolejne złote myśli nadwornego poety Lovinku
pana Piotra B. ;(
~ niezalogowany
18 grudnia 2010r. o 12:10
~ napisał(a):
~prawe oko szefa w zakładzie napisał(a): Szkoda Radka już widać jak dobrym fachowcem był i jak dobrze potrafił malować z żadną kratką nie miał nigdy problemu by ją dobrze pomalować.Z tego co wiem to może jeszcze zostało tam trzech no może czterech konkretnie wykwalifikowanych malarzy w tym jeden na chorobowym?Tylko ci mogą równać się z umiejętnościami Radka,jak tak dalej pójdzie to wszyscy będą mogli malować.A efekt wszyscy dobrze z góry znamy 150%normy a 70 no 80%jakości nie tędy droga szefie,ktoś ci żle doradził o zwolnieniu tak dobrego pracownika jakim był z pewnością Radek?

Wygląda to na kolejne złote myśli nadwornego poety Lovinku
pana Piotra B. ;(
[img=1292670637_n5vti9e.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza